Kategoriat
Kotimaa

Poliisi ratkaisi morsiamen ryöstö -tilanteen

(ORIMATTILA) Morsiamen ryöstöä seurannut panttivankitilanne ratkesi verisesti hetki sitten. Tilanne Orimattilassa oli tuolloin kestänyt liki tunnin. Poliisin tarkk´ampuja ampui yhden ulkorakennukseen linnoittautuneista ryöstäjistä, jolloin loput antautuivat. Morsian ei vahingoittunut tapauksessa, mutta oli jälkikäteen syvästi järkyttynyt.
Poliisi ei toistaiseksi ole tiedottanut tilanteen etenemisestä, mutta silminnäkijöiden mukaan ryöstäjät kuuluivat samaan juhlaseurueeseen morsiamen kanssa. Hääjuhlan loppupuolella neljä miestä oli ilmeisesti siepannut morsiamen mukaansa ja vaatinut sulhasta suorittamaan nöyryyttäviä tehtäviä. Tämä oli kuitenkin soittanut välittömästi poliisille.
Ryöstäjät eivät ilmeisesti olleet aseistautuneet. Poliisi katsoi kuitenkin parhaaksi ratkaista tilanteen nopeasti ilman neuvotteluja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *