Kategoriat
Paavi Ulkomaat

Rainier vetäytyi paavikilvasta

(MONACO) Pudotuspeli uudesta paavista kiihtyy. Varhain keskiviikkoaamuna tulleiden tietojen mukaan myös Monacon ruhtinas Rainier on päättänyt vetäytyä paavinistuimen tavoittelusta. Jo aiemmin amerikkalainen yllätysehdokas Terri Schiavo ilmoitti luopuvansa leikistä.
Ruhtinaskunnan edustajien mukaan pääsyynä Rainierin päätökseen oli hänen poismenonsa, jonka epäillään vaikeuttavan liiaksi vaativan tehtävän hoitamista. Rainierin taakse ryhmittyneet Vatikaanin kardinaalit kuitenkin yllyttävät häntä vielä harkitsemaan päätöstään uudelleen. ”Eivät ne kaikki entisetkään ihan priimassa iskussa ole aina olleet”, muistuttaa isä Carillo.
Rainierin ilmoituksen myötä uuden paavin valinta on jälleen alkupisteessään, eikä selvää ennakkosuosikkia ole. Vatikaanissa pidetään kuitenkin melko varmana, ettei seuraavakaan paavi tiedä, mitä ovat aids, kondomi ja ylikansoitus.

4 vastausta aiheeseen “Rainier vetäytyi paavikilvasta”

Jumankikuli, vaalista tulee vielä jännäkakka!
Mun mielestä ehdokkaiksi pitäisi hyväksyä kaikki henkisesti ja/tai fyysisesti eläköityneet, tasa-arvoisesti. Voittajakin voitaisiin ratkaista rehellisellä kilvalla, ketä ensimmäiseksi täyttää sadevesitynnyrin leukapieltä herahtaneella jojolla.
Kiinasta löytyy ainakin alan vanhempia amatöörejä, ja muistaakseni piti sitä Brezhnevinkin kättä vähän luudalla töniä heilumaan kun alokkaat ohi marssi.

ketä ensimmäiseksi täyttää sadevesitynnyrin

^^^ MITÄ? ”KETÄ’! EN LUE ENEMPÄÄ! EI OLE TOTTA! SE ON ’KUKA’! JA ON OLLUT AINAKIN NIIN KAUAN KUIN MAA, AURINKO, KUU, JA JESSE JEESUPPIKIN OVAT OLLEET.

mikään ei oo sen arsyttävämpää, kuin tollaset kieliopin vartijat! toi saa mutkin neuroosiin, prkl!!!!!! kuka tai ketä, mitä helvetin väliä sillä on??? ettekö ymmärrä jos ei kaikki oo kirjotettu jonku koulussa opitun kaavan mukaan?
ceepeet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Parhaiden blogien valinnasta tänä vuonna huippujännittävä

Samizdat-konsernin julkaisema Lehti palkitsee tämän kuun lopulla Suomen parhaat blogit. Lehden perinteikkäät Syö paskaa, koala -palkinnot jaetaan 27.4. suuren kohun...

Close