Kategoriat
Ulkomaat

Paavi Benedictus XVI lupaa yhdistää Italian

(ROOMA) Vastavalittu paavi Benedictus XVI, aiemmin Joseph Ratzinger lupasi tämänaamuisessa linjapuheessaan ensi töikseen yhdistää Italian yhteistyössä Borgian mahtisuvun kanssa. Tässä työssä uusi paavi piti ensiarvoisen tärkeänä Venetsian, Genovan ja Firenzen nopeaa ja veristä valloittamista ja hallitsemista rautaisella otteella.
”Cesare Borgia on mies, joka voi yhdistää Italian. Hänen rautaisen hansikkaansa alle murskautuvat kaikki naapurivallat, kunhan Italia on yhtenäinen!” totesi paavi puheessaan. Vatikaani on aiemmin viikolla vakuuttanut, että paavi on hyvässä kunnossa ja oikeustoimikelpoinen.
Myös ristiretki
suunnitteilla?

Jo paavi Johannes Paavali II:n kuoltua katolisen kirkon piirissä kuultiin toiveita uuden ristiretken organisoimisesta. Tällaisiin toiveisiin Benedictus XVI suhtautuu kuitenkin hyvin varovaisesti.
”Me murskaamme vääräuskoiset! Me otamme ikuisen ja pyhän Jerusalemin jälleen oikein uskovien huomaan ja korotamme sen ennennäkemättömään loistoon väärän profeetan seuraajien verellä kylvetettynä!” tyynnytteli paavi puheensa kuuntelijoita.
”Me tapetaan vittu kaikki!!!” hän jatkoi hetken mietittyään.

7 vastausta aiheeseen “Paavi Benedictus XVI lupaa yhdistää Italian”

Heh heh. Ei tule taas työpäivästä mitään kun repeilen tällä sivulla. Ironista on, että olen oikeasti lehtityössä 😀
Jatkakaa vain hyvää työtä! Minä yritän täällä jatkaa omaa, huomattavasti kuivempaa uutisointia…

haha mainio toi heitto Borgiasta. Spekuloin jo miten Lehti asian uutisoi, mutta tuota en aavistanut

Kuulin, että Pohjanmaalla ollaan valitsemassa vastapaavia. Nimikin on valmiiksi mietittynä – Kosola II.

Me Suomen Kommunistiskristillisessä Kirkossa(tm) olemme sitä mieltä, että valittu paavi on vain pelkkä nukkepaavi! Suora kansanvaali on järjestettävä ja Pahuuden akselille joutunut Vatikaani on miehitettävä!

(Nurmijärvi) Kirkollisista asioista ”vastaava” kulttuuriministeri Tanja Karpela (kesk) ”edustaa Suomen valtiojohtoa” paavi Benedictus XVI:n virkaanastujaisissa, mikäli nyt viitsii Roomaan lähteä. Karpela kiistää, että olisi tavannut tuoreen paavin tämän ollessa vielä kardinaali. ”Kiistän ehdottomasti huhut, että Razinger olisi tullut edes uniini, saati sittten hotellihuoneeseeni. Kiistän kiistän ja olen ihan loppu, kun katselin koko päivän avustajaani lukemassa kulttuuriministerin virkaan kuuluvia asiapapereita, jotka käsittelevät asioita, joista en tiedä mitään, enkä halua tietää mitään, mutta saatan kyllä niistä päättää”, toteaa Karpela avustajansa kirjoittamassa tiedotteessa. Myös Paavinistuin vaikenee, joskin Vatikaanin kuivapesulaan toimitetun kuraantuneen kasukan arvoitus on yhä ratkaisematta. Amerikkalainen menestyskirjailija Dan Brown on valppaana odottamassa, että joku kirjoittaisi teoksen siitä, onko perää huhuissa, joiden mukaan kasukan toisen polven kuratahrassa näkyisivät tulkintatavasta riippuen joko Karpelan tai neitsyt Marian kasvot. Heti ko. teoksen ilmestyttyä Brown on valmis kirjoittamaan opuksen pohjalta oman versionsa, jonka työnimi on ”Da Sauli -koodi”.

“Me tapetaan vittu kaikki!!!”
Aika rankkaa tekstiä ite paavilta… Oikeen naurattaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Microsoft myöhästyi uuden paavin julkaisusta

(LOS ANGELES) Ohjelmistojätti Microsoft koki karvaan pettymyksen tiistaina, kun Vatikaanin kardinaalien konklaavi ilmoitti uuden paavin valinnasta. Yhtiö oli kaikessa hiljaisuudessa...

Close