Kategoriat
Talous

Microsoft myöhästyi uuden paavin julkaisusta

(LOS ANGELES) Ohjelmistojätti Microsoft koki karvaan pettymyksen tiistaina, kun Vatikaanin kardinaalien konklaavi ilmoitti uuden paavin valinnasta. Yhtiö oli kaikessa hiljaisuudessa valmistellut uuden paaviversion julkaisemista, mutta nyt se joutuu perääntymään hankkeesta ainakin toistaiseksi, ilmoitti Microsoftin johtaja Bill Gates.
Uudesta paaviversiosta, nimeltään Johannes Paavali 2.1, on tihkunut julkisuuteen niukasti tietoja. Internetin huhujen mukaan sen oli kuitenkin tarkoitus olla edeltäjäänsä ”vähemmän virusten vaivaama ja kaatua huomattavasti harvemmin”.
Paavin julkistaminen venyi Euroopan unionin kilpailuviranomaisten kanssa ilmenneiden erimielisyyksien vuoksi. Microsoft olisi halunnut sisällyttää uuden paaviversion kaikkiin myytäviin seurakuntiin, mutta EU:n komissio piti ajatusta vapaan kilpailun periaatteen vastaisena.

3 vastausta aiheeseen “Microsoft myöhästyi uuden paavin julkaisusta”

(Brahmaputra) Vatikaanin poikakuorossa on kuohuntaa, kun kastraatit ja häpykarvattomat rientävät kilvan liittymään vastaperustettuun nuorisojärjestö Paavi-jugendiin. ”Kun organizierung saadaan schnell kuntoon, pyrimme tarjoamaan nuorille mm. keskittymiskykyä kehittävää leiritoimintaa sekä Joseph Ratzingerin oppikirjateokseen Mein kirche, mein ordnung perustuvaa luennointia. Paavi-jugendin jäsenet oppivat puhkomaan kondomeja ja muita käden taitoja tehokursseillamme”, julisti Benedictus XVI:n ”oikea käsi” kardinaali Joseph Göbbels II yläviistossa.

Saako siellä Paavi-Jugend kerhossa sellaiset pikku paavinhatut?
Arbeit macht frei!

(Kärsimäjärvi) Paavi-Jugendin vastavalitut jäsenet, kuoripojat ja turkissomistetuilla hiippalakeilla varustetut ryhmänjohtaja-kardinaalit eli gruppenführerpriestit valmistautuvat innolla ensimmäiseen viikonloppu-metsäleiriinsä Vatikaanin puistossa. ”Ach, tämä se karaisee! Saavuttaakseen ensimmäisen asteen paavinristin on Paavi-Jugendkokelaan kyettävä selviytymään sunnuntaimessun suorittamisesta viidellä öylätillä ja kahdella kalapuikolla”, hehkuttaa inkvisiittori Benedictus Lincola X. ”Luvassa on myös tutustumista Vatikaanin luontoon, perehdymme konsiileihin ja piispanhiippoihin. Ansioitunein luonnossa oppija saa munkin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oppositio moittii Vatikaanin vaaleja vilpillisiksi

(SIXTUKSEN KAPPELI) Poliittinen tilanne Vatikaanissa kiristyi äärimmilleen tiistai-iltana sen jälkeen, kun maahan oli valittu uusi valtionpäämies kiistanalaisissa vaaleissa. Opposition edustajat...

Close