Kategoriat
Yleisönosasto

Vakavaa harkintaa toivotaan

Olen tässä jo pitempään ihmetellyt, että mikä siinä on, kun kaikki Lehden lukijat tuntuvat olevan pelkkiä surullisia runkkareita, joilla ei ole mitään muuta sanottavaa kuin tissit. Että pitäisikö toimituskunnan katsoa peiliin ja miettiä, onko vika teissä vai teidän lukijoissanne, ja että jos vika on teissä, niin pitäisiköhän asialle tehdä jotain, ja sitten taas jos vika on, kuten nyt olettaa saattaa, lukijoissa, niin pitäisiköhän lopettaa koko Lehti ja kaikki muukin, kun kerran ainut mihin pystytte on surullisten runkkareitten viihdyttäminen?
Yst. terveisin,
Juutas Tarvainen

36 vastausta aiheeseen “Vakavaa harkintaa toivotaan”

Kernaasti, kyllä. Näin kannatan edellistä ja jälkimmäistä. On se vaan niin kumma kun ei tule selväksi. Jotain jämptiyttä sitä toivoisi. Toista se on, kun on aivan eri meininki ja asiat paremmin.

Kiellän olevani surullinen runkkari, ja minua tämä Lehti viihdyttää, joten kaikki Lehdestä pitävät eivät ole surullisia runkkareita, joten Lehteäkin voisi jatkaa niin kauan kun minä en vielä ole surullinen runkkari

minun vakaa mielipiteen asiaan on ehdoton ehkä. Olen sitä mieltä, että ehkä linjaa voisi jämptiytää ja ehkä myös tissejä. Ehkä.

Ei pidä paikkaansa tuo, minä ainakin olen ihan iloinen runkkari, ja uskon aikamoisen leijanaosan Lehden lukijoistakin moisia olevan itseni lisäksi!

Tisseistä ei ole muuhun, kuin surullisten runkkareiden viihdyttämiseen. Siksipä ehdotankin, että naisten (ja joidenkin miesten) rinnanseutuville asennettaisiin ihmispajassa tästä lähin Lehdet.

Minusta tuossa paistaa selvästi läpi toimituksen kyvyttömyys kirjoittaa kiinnostavasti ja kansantajuisesti tisseistä sekä esittää ne oikeassa valossa (pimeässä niitä on vaikea nähdä). Peräänkuuluttaisin tässä arvokeskustelua ja vanhempien vastuuta. Kansa on puhunut. Ni!
P.S. Foto olis kiva ylläri.

Täällä sama mieltä muiden runkkareiden kanssa. Enemmän asiaa Dingosta ja Autiotalosta ja… tisseistä.

Sälyttäisin vastuun vanhemille sekä koululaitokselle, heidän tehtävä on kasvattaa meistä vastuuntuntoisia ja itseään kunniottavia ihmisiä, jotka uskaltavat nauttia siitä, että olemme kädellisiä.

Helvettiin, koulukotiin ja vittuun. Tässä järjestyksessä, kulkematta lähtöruudun kautta.

Tämä artikkeli on herättänyt jo niin laajaa kansalaiskeskustelua, että minunkin on siihen osallistuttava, vaikkei minulla mitään uutta sanottavaa olekaan.

Tilanne on äärimmäisen vakava. Ehdotankin, että joku valtiotieteiljä tai filosofi pikimiten kirjoittaisi avoimen kirjeen lehden toimitukselle vaatien parempia tissejä samalla kieltäytyen enää lukemasta lehteä. koskaan. Järjestetään kokous jossa voidaan nostattaa kiihkoilumielialaa. ja kerätään nimiä on-line tissi-adressiin.

Surulliset runkkarithan sattuvat muuten olemaan varsin alttiita käyttämään kommentointisysteemiä, vaikka heillä ei mitään sanottavaa olisikaan. Muut ihmisrodut käyttävät kommentointimahdollisuutta vain kun sattuvat jotain sanottavaa keksimään, ja suurin osa ei silloinkaan.
Siksipä kommentin kirjoittaneet ovat varsin huono otos Lehden lukijakunnan yhteiskunnallisen hierarkian tason määrittämiseksi.

Lehden olisi syytä keskittyä ydinosaamiseensa eli tissijuttujen kirjoittamiseen surullisille runkkareille ja karsittava rönsyilyt elikkä muut jutut.

Mikä olikaan aihe? Pääsi unohtumaan tässä tissien paljoudessa.
Runkkaamiseen en ole koskaan syyllistynyt, masturboimiseen kylläkin.
Myös itsetyydytystä on harkittu.

Mieleni on niin tissi,
kieleni poskessa.
Salaisen
puutarhan lammikoilla,
kalastamassa helmiä.

Lahjoitan pisteitä vapaaseen käyttöön. Onko lehti todellakin näin tuuliajolla, että nännejä pitää ripotella pisteiden paikoille…….

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos runkkari panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta vastuunalaisia kontradiktioita.

Ennen: Pappi lukkari talonpoika kuppari…
Nyt: Hintti punkkari rattopoika runkkari…

Kuulkaas nyt on sillä tavalla, että minun on pakko sanoa sananen tähän väliin. Kyllä, siis aivan pakko. Olen jo pitkään seurannut sivusta tiettyjen asioiden kehittymistä ja se kehitys on mennyt koko ajan huonompaan suuntaan. Pelkkää alamäkeä, jos minulta kysytään, ja minähän tässä nyt kysyn asiaa itseltäni. Vastaan: alamäkeä. Pulkan nokka on nyt nostettava ja on vedettävä sitä pulkkaa vaikka väkisin ylämäkeen. Kyllä, vaikka siellä sattuisi istumaan lihava elostelija, jonka elopaino ylittää kaikki sallitut normit.

Joo mutta oletteko kuullut että Hämeenlinnassa on tiss.. eikun taksi jonka rekisterinumero on TAX-1

On kuultu, nähty ja jopa oltu kyydissäkin.
Vaan oletteko nähnyt Opel Asconaa rekisteriltään LER-551?

Tasa-arvon nimessä vaadin kostotoimenpiteillä uhaten lehteen miehisiä varusteita tissien rinnalle!!

Jo 43 kommenttia eikä toimitus tee asialle mitään! Törkeää lukijoiden aliarvioimista! Me halutaan tissejä! Ny! Ni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehden sähkeet 65 vuotta sitten

Neuvostoliittolaiset vapauttajat otettu riemulla vastaan Karjalassa - Viipurin, Käkisalmen ja Sortavalan kaupungeissa on innokkaasti kaadettu vanhan diktatuurin muistomerkkejä. Kaikilla Neuvostoliiton...

Close