Kategoriat
Kulttuuri

Suomelle povataan jättimenestystä euroviisuissa

(OSLO) Suomen voittoa tämän vuoden euroviisuissa pidetään maailmalla jo liki varmana. Iltapäivälehtien teettämän kansainvälisen kyselyn mukaan Suomea ei uhkaa vakavasti oikeastaan yksikään muu maa. Suomen euroviisukappaleen esittää tänä vuonna norjalainen Geir Rönning.
”Kyllä tämä voitto on käytännöllisesti katsoen selvä. Aiemmmat vuodet ovat pedanneet niin hyvän pohjan Suomen voitolle, ettei tästä tällä kertaa ole mitään epäilystä”, totesi Rönningin manageri Jürgen Habermas Lehden erikoishaastattelussa.

Melko typerä nimi

Habermas myöntää kuitenkin, että Rönningin nimi kuulostaa typerältä. Sukunimen ulkomaalaista outoutta ei helpota vähääkään etunimi Geir. Toisaalta Suomen ulkoministeriöstä muistutetaan, että useimmissa ulkomaissa on jo pitkään nimetty lapsia sen mukaan, mikä kuulostaa hauskalta suomalaisista.
”Kyllähän useimmat ulkomaailaiset tavat ja äänteet on pääasiassa tarkoitettu huvittamaan Meitä. Että kyllä ne siitä lähinnä tykkää, kun niille vähän nauraa, ulkomaalaiset”, totesi ulkoministeri Erkki Tuomioja vähän ennen sammumista sunnuntai-iltana.

4 vastausta aiheeseen “Suomelle povataan jättimenestystä euroviisuissa”

Teidän juttunne paranevat päivä päivältä. 🙂
Milloin tätä tavaraa näkee painetussa muodossa viikoittain?

Read previous post:
Jumala selitteli taas tekemisiään

(EEDENISTÄ ITÄÄN) Kristinuskon Jumalan nolojen tunnustusten sarja jatkuu. Vasta viime vikolla kaikkivaltias pahoitteli luomakunnan säädyttömiä ruumiinosia, mutta jälleen Jehovalle on...

Close