Kategoriat
Ulkomaat

Jumala selitteli taas tekemisiään

(EEDENISTÄ ITÄÄN) Kristinuskon Jumalan nolojen tunnustusten sarja jatkuu. Vasta viime vikolla kaikkivaltias pahoitteli luomakunnan säädyttömiä ruumiinosia, mutta jälleen Jehovalle on tullut tarve synninpäästöön. Nyt Hän pyytelee anteeksi laiskuuttaan luomakunnan anatomian suunnittelussa.
”Hommahan meni niin, että perjantai-iltana jatkot venähti vähän pitkiksi ja kuudennen päivän aamuna en ollu ihan skarppina, joten sille Aatamille tuli nännit aika pitkälti epähuomiossa”, silminnähden nolosteleva Iehova tilitti silmät punaisena Lehden toimittajalle. ”Ei niistä mitään hyötyä ole, mutta aika söpösti ne nöpöttää pakkaskelillä”, Hän sanoi.
Saman huolimattomuuden piikkiin voidaan Isän mukaan pistää myös useimmat muut eliökunnan erikoisuudet. ”Taisi olla siinä yhdentoista maissa perjantaina, kun funtsin että olisi pirun hauskaa pistää vesinokkauroksille myrkkykannukset”, Jumala listaa. ”Ihmisen pistin vasta ihan viime tingassa kahdelle jalalle, enkä enää sitten ehtinyt muuttaa niitä sisuskaluja, että sori vaan selkäkivuista, jengi”, kolmattatoista savukettaan tumppaava kaikkivaltias sanoi.
”Alkujaanhan idea oli, että pistän päivitykset tulemaan näihin häntäluihun ja vastaaviin toisella viikolla, mutta kun keksinkin sunnuntaina Tetriksen niin se oli aika pitkälti sitten siinä”, Herra jatkaa. ”But hey, it’s not a bug, it’s a feature”, jo leppoisampi Jumala uskaltautuu vitsailemaankin.
Dinosauruksista ei Jumalan mukaan ”kannata paljon puhua”.

Yksi vastaus aiheeseen “Jumala selitteli taas tekemisiään”

Muistan kyllä että silloisessa management teamissa oli sellanen henki että tehdään ihmiskunta nopeesti alta pois niin päästää tekemään jotain tähdellisempää. Joulupukki yritti johtaa suunnittelua, mutta sillä meni hommat aika monesti viihteen puolelle. Tontut haki sille viinaa Manalan portilta kun ois pitänyt fokusoitua protoiluun. Arabian niemimaasta yritin itse tehdä mahdollisimman tasaisen, mutta sutta siitäkin tuli. Oon saannu tasotella sitä näihin päiviin saakka.

Read previous post:
Talvisodan henki kuoli

(RAATTEEN TIE) Sotiemme viimeinen veteraani, Talvisodan henki, kuoli tänään aamupäivällä. Ystävien mukaan viimeisenä naulan vuonna 1939 syntyneen tervaskannon arkkuun iski...

Close