Kategoriat
Ulkomaat Urheilu

Ruotsalaiskiekkoilijat: "3-1 oli harjoiteltu kuvio"

(LINKÖPING) NHL-kiekkoilijat Kristian Huselius, Andreas Lilja ja Henrik Tallinder puolustautuvat sanomalla, että heidän viikonloppuna tukholmalaisessa hotellissa suorittamansa ns. 3-1-hyökkäys oli täysin suunniteltu kuvio, joka ”päättyi perussuoritukseen samalla tavalla kuin lukemattomia kertoja ennenkin”.
”Kolme-ykkösellä on isossakin kaukalossa vaikea vetää, mutta olimme harjoitelleet hyvin ja pystyimme hyödyntämään erikoistilanteen. Vastustaja oli alivoimalla ja kävimme aggressiivisesti taklaten päälle. Roolijako toimi täydellisesti: yksi karvasi alhaalta, toinen hoiti ns. likaisen työn ja kolmas ronkki maalin edessä reboundeja sisään. Mitään ei saa ilmaiseksi, mutta olimme kärsivällisiä. Ajattelimme, että kun vain jaksamme painaa, niin den glider in. Lopulta vastustaja itse imaisi ratkaisun sisään”, kiekkoilijat sanovat.
Ruotsalaistähdet kritisoivat maaottelujen tuomarilinjaa kovin sanoin. ”Emme ole mielestämme tehneet mitään väärää. Pelasimme fyysisesti, mutta se kuuluu lajiin. NHL:ssä moisesta ei olisi tullut edes jäähyä, mutta täällä saimme pelikieltoa”, kolmikko hämmästelee.
”Fair play, kaverille kanssa. Sitä paitsi on tosi vaikeaa saada ees seisoon kun toiset kattoo ja se horo itte kerjäs sitä”, he lisäävät.
Ruotsi valmistautuu NHL-kauden lopulliseen peruuntumiseen pikakouluttamalla maahan 3000 aseistettua, tarvittaessa töihin tulevaa poliisia. ”Onhan se saatanan vaarallista, mutta minkäs teet. NHL-pelaajia on maassa melkein sata. Luuletteko että tämä jää tähän?” viranomaiset huokaavat.

2 vastausta aiheeseen “Ruotsalaiskiekkoilijat: "3-1 oli harjoiteltu kuvio"”

Käytännön täytyy turvautua tarkoituksenmukaisiin keinoihin, jos riittävän tietosuojan tarjoava ratkaisu panostaa interaktiivisuuteen ajattelematta yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.

Alkuperäinen uutinen veti kyllä sanattomaksi.
Hyvin kirjoitettu. Huvitti.

Read previous post:
Avellanin juonto ei katkennut

(HELSINKI) Viihdetoimittaja Viivi Avellan selvisi lähes virheittä tiistaisesta Telvis-juonnostaan. 26-vuotias blondi ei takerrellut sanoissaan montaakaan kertaa, ja useimmat juonnot päästiin...

Close