Kategoriat
Seksivau

Avellanin juonto ei katkennut

(HELSINKI) Viihdetoimittaja Viivi Avellan selvisi lähes virheittä tiistaisesta Telvis-juonnostaan. 26-vuotias blondi ei takerrellut sanoissaan montaakaan kertaa, ja useimmat juonnot päästiin loppuun ilman katkoja tai kirosanoja.
”Lyhyet sanat menivät hyvin, mutta pitkien, yli nelitavuisten kanssa oli vähän vaikeuksia. Onneksi freudilaisia lipsahduksia ei tullut”, Avellan itse kertoo hengästyneenä suorituksensa jälkeen. ”Pari kertaa meinasi lipsahtaa huulilta sellainen asia kuin penis, mutta onnistuin nielaisemaan sen ennen kuin kukaan huomasi.”
Silminnäkijöiden mukaan Avellan vaihtoi juontotaukojen aikana luontevasti mikrofonia kädestä toiselle ja nyökytteli päätään puhuessaan vain ”normaalin ärsyttävästi”.
”Ihan kohtalainen suoritus, vaikka kerran näytti jo siltä, että se lehmä nielee sen mikin”, kommentoi palkinnotta jäänyt ja syystäkin katkera Petteri Ahomaa.
”Avonaisempi kaulus olisi kyllä ollut parempi. Ja push-up -liivit.”

5 vastausta aiheeseen “Avellanin juonto ei katkennut”

Kaikesta huolimatta Viivi Avellan todistaa oikeaksi laajentuvia markkinoita ja uusia induktiivisia tuotantomenetelmiä.

“Avonaisempi kaulus olisi kyllä ollut parempi. Ja push-up -liivit.”
En vain ymmärrä mitä tuosta olisi ollut hyötyä. Olisimmeko nähneet jotain (kaksi) enemmän?

Vaillinaiset ovat olleet kansakoulun opit, mitä äitiini tulee, kun ei kerran tuommoista tiedä.

Read previous post:
Jumala pahoittelee säädyttömiä ruumiinosia

(JERUSALEM) Taivaan ja maan Jumala, Taivaiden valtakunnan kuningas pahoittelee säädyttömien ruumiinosien liittämistä ihmisiin. Jumala myönsi myöhään eilisiltana pitämässään tiedotustilaisuudessa, että...

Close