Kategoriat
Ulkomaat

Jumala pahoittelee säädyttömiä ruumiinosia

(JERUSALEM) Taivaan ja maan Jumala, Taivaiden valtakunnan kuningas pahoittelee säädyttömien ruumiinosien liittämistä ihmisiin. Jumala myönsi myöhään eilisiltana pitämässään tiedotustilaisuudessa, että hänen” olisi pitänyt nähdä ennalta, että hankaluuksia siitä tulee.”
”Vähintäänkin olisi pitänyt ymmärtää, ettei niiden säädyttömien osien koskettelemisesta saa tehdä hauskaa. Näin tässä nyt kävi kuitenkin. Olen pahoillani” totesi Jumala selvästi liikuttuneena.
Kirkolliset piirit ilahtuivat lausunnosta. Jumala ei rajannut tarkemmin, mitä kaikkea hän tarkoitti ”säädyttömillä ruumiinosilla”, mutta ainakin suomen evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispan Jukka Paarman mukaan näihin on luettava varsinaisten sukupuolielinten ohella myös ”tissit, pyllyt ja amiraali Juhani Kaskeala”.
Suomen evankelisluterilainen kirkko antoikin heti Jumalan vanavedessä oman tiedotteensa. Tiedotteessa muistutetaan, että kirkko on jo vuosien ajan vaatinut rivojen osien poistamista. Nyt tämä keskustelu on viimein otettava vakavasti, tiedotteessa todetaan. Rikoslakiin on tiettävästi jo suunnitteilla lisäys, jonka mukaan puolustusvoimain komentaja amiraali Kaskealan esillä pitäminen julkisella paikalla rangaistaan ehdollisella vankeudella ja päiväsakolla.

7 vastausta aiheeseen “Jumala pahoittelee säädyttömiä ruumiinosia”

Lampaansyöjissä (Huovinen) on erinomainen keskustelu aiheesta.
Onko se pimpsa suunniteltu viivottimella millimetripaperille vai lieneekö luonnosteltu ihan vapaalla kädellä, kun niin on viiva elävä ja luonnollinen.

Taasko niitä saatanan tissejä?
Mutta on se hyvä että se Kaskeala pidetään piilossa…niin rivo ilmestys se kuitenkin on…

Read previous post:
Useita komissaareja ammuttu

(BRYSSEL) Radikaali ryhmittymä on ampunut useita EU-komissaareja. Lehden saamien tietojen mukaan ainakin Portugalin José Manuel Durão Barroso, Maltan Joe Borg...

Close