Kategoriat
Ulkomaat

Useita komissaareja ammuttu

(BRYSSEL) Radikaali ryhmittymä on ampunut useita EU-komissaareja. Lehden saamien tietojen mukaan ainakin Portugalin José Manuel Durão Barroso, Maltan Joe Borg ja Suomen Olli Rehn ovat tällä hetkellä loukkaantuneina. Täyttä laajuutta tuhosta ei vielä ole saatu.
Aamunkoitteessa komissaarit kaapattiin mustiin autoihin, joissa heidät ajettiin Afrikan ja Aasian rajalle. Ampuminen tapahtui uuden, korkeamman muurin edessä. Silminnäkijöiden mukaan ruoho ei ollut enää vihreää tapahtumapaikalla.
Tiedotusvälineet saivat nimettöminä pysytteleviltä ampujilta julkilausuman, jossa todettiin lyhyesti ”Hullut koirat saivat ansionsa mukaan, ja lisää seuraa, mikäli vaatimuksiimme ei suostuta”. Vaatimuksia ei tarkennettu, mutta asiantuntijatahojen mukaan todennäköisiä kohtia ovat ulkomaisen suosiminen, kroketinpeluun säätely ja haukipopulaation elvyttäminen.

2 vastausta aiheeseen “Useita komissaareja ammuttu”

Read previous post:
Kohu presidentin sukupuolesta kasvaa

(MÄNTYNIEMI) Spekulaatiot presidentti Tarja Halosen sukupuolesta ovat kohonneet uudelle asteelle Suojelupoliisin vuodettua julkisuuteen tiedon, jonka mukaan presidentti onkin nainen. "Olemme...

Close