Kategoriat
Kotimaa

Kohu presidentin sukupuolesta kasvaa

(MÄNTYNIEMI) Spekulaatiot presidentti Tarja Halosen sukupuolesta ovat kohonneet uudelle asteelle Suojelupoliisin vuodettua julkisuuteen tiedon, jonka mukaan presidentti onkin nainen. ”Olemme vahvistaneet, että presidentin kromosomit ovat XX ja että se pullotus haarovälissä ei ole miehen sukupuolielin”, sievään tyllihameeseen pukeutunut kansliapäällikkö Jaakko Kalela kertoi tiedotustilaisuudessa.
Julkisuudessa on jo aiemmin esitetty spekulaatioita siitä, että Saija ’Sissy’ Kekkosen skandaalin jälkeen rakennettu presidentin säännöllinen terveydentarkastusjärjestelmä ei välttämättä toimi kunnolla. Ensimmäisinä tilannetta kommentoivat puhemies Paavo-Leena Lipponen, jonka mielestä on kestämätöntä, että Suomen ykköspallilla on nainen. ”Mielestäni on kestämätöntä, että Suomen ykköspallilla on nainen, ellei se nainen ole minä”, Paola Suhosen puvustama puhenainen tuhisi.
Myös oppositio otti kantaa asiaan reilun populistisessa hengessä. ”On kohtalaisen selvää, että terveydenhuolto- ja vanhuspalveluita on snadisti hankala leikata, jos maata johtaa jannu, jolla on kohtu”, rohkeasti syvään uurrettuun juhlakolttuun sonnustanut Ben-Anniina Zyskowicz tilitti eduskunnan kahviossa. Hänen avecinsa, puolueen puheenjohtaja Jyrki-Niina Katainen ujosteli julkisuutta eikä suostunut antamaan lausuntoa. Mainittakoon kuitenkin, että Katainen suorastaan hehkui sensuaalisuutta läpikuultavassa asussaan, ja tarkasti katsoen saattoi jopa erottaa ujosti kohoavien nännien muodostamat hennot kummut.

3 vastausta aiheeseen “Kohu presidentin sukupuolesta kasvaa”

Jos tädillä olisi munat, täti olisi nk. shemale (miehetär?), ei mies. Nainen ei ole mies, jolta puuttuu munat =)

Siis naisilla nimenomaan on ne munat. (Ainakin vaihdelaatikkoikään asti.)

Read previous post:
Puola protestoi Italian valintaa

(VARSOVA) Puola on jättänyt Euroopan unionille protestin, jossa se kritisoi jyrkästi Italian valintaa maanosan säälittävimmäksi valtioksi. Puola syyttää tuomariston puheenjohtajaa...

Close