Kategoriat
Sähkeet

Oikeudenmukaiset kisasähkeet perjantaille

Koko Norjan hiihtojoukkue kärysi – Kaikki Oberstdorfin hiihdon MM-kisoihin osallistuneet Norjan maajoukkueen jäsenet ovat jääneet kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä, ilmoitti antidopingjärjestö Wada. Wadan mukaan kaikki norjalaishiihtäjät ovat käyttäneet ainakin kasvuhormoneja, piristeitä, diureetteja sekä joissain tapauksissa kannabista. Norjan maajoukkue on jo pyytänyt julkisesti anteeksi toimintaansa mm. Suomelta ja Mika Myllylältä.
Saksa ja Itävalta erotettu FIS:stä – Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on päättänyt erottaa Saksan ja Itävallan jäsenyydestään hiihdon ja alppihiihdon MM-kisoissa ilmitulleiden väärinkäytösten takia. FIS:n mukaan maat ovat häikäilemättömällä kabinettipelillä järjestelleet useiden lajien tuloksia mieleisikseen. Näin on liiton mukaan käynyt ainakin miesten pujottelussa, sekä yhdistetyn ja mäkihypyn normaalimäen kisoissa.
Hiihtokisojen tv-ohjaaja lynkattu – Noin sata suivaantunutta hiihtofania on lynkannut MM-kisojen televisioinneista vastaavan saksalaisen tv-yhtiön ohjaajan, kertoi Saksan poliisi. Teon syynä on poliisin mukaan ohjaajan täydellinen kyvyttömyys näyttää tv-kuvassa muuta kuin minuuttikaupalla saksalaisia hiihtäjiä sekä umpimetsää. Tekoa pidettiin täysin ymmärrettävänä. ”Ei se olisi saanut aikaan järkevää lähetystä edes jumalanpalveluksesta”, päivitteli konstaapeli Walter Model.

6 vastausta aiheeseen “Oikeudenmukaiset kisasähkeet perjantaille”

Suomessa viimeksi julkaistusta perättömästä dopingjutusta joutui rosikseen. Saapa nähdä kuinka teidän käy…

Jee, Suomi on nyt mitaleilla!
Edellisessä kommentissa oli kirotusvirhe, tarkoitettiin varmaankin ”… joutui roskikseen…”
-SaksaItävalta on mun toinen kotimaa-

Read previous post:
Heikko MM-kisamenestys lamaannutti vientiteollisuuden

(OBERSTDORF) Suomalaisurheilijoiden odotettua heikompi menestys hiihdon MM-kilpailuissa on käytännössä pysäyttänyt suomalaisten teollisuustuotteiden viennin ulkomaille. "Suomi on osoittanut näissä kisoissa olevansa...

Close