Kategoriat
Sähkeet

Lauantain sähkeet

Vienti lähti vetämään – Lauantain suomalaismenestys hiihdon MM-kilpailuissa toi vientiteollisuudelle odotetun piristysruiskeen. ”Suomi-kuvan kohentuminen näkyi tilauskirjoissa saman tien. Tavaraa menee kaupaksi senkun tehdä ehtii”, todetaan mm. Outokummusta, Nokiasta, Elcoteqista, Wärtsilästä, M-Realista, Stora Ensosta, Sonerasta ja UPM-Kymmenestä. Kansallisen itsetunnon ja Me-hengen vahvistuminen ”Niitä” vastaan näkyy työpaikoilla tuottavuuden lisääntymisenä ja kodeissa pahoinvoinnin äkillisenä katoamisena. ”Kaikki on helvetin hyvin just nyt”, Suomesta kerrotaan.
Paavilla Pyhän Hengen ahdistusta – Torstaina leikattu Paavi kärsii edelleen hengitysvaikeuksista. ”Pyhä Henki ei kulje Paavissa. Tällä hetkellä Paavi saa Pyhää Henkeä Pyhän Hengen hengityskoneesta”, Vatikaanista kerrotaan. Maailmalla on tervehditty ilolla sitä tosiseikkaa, että lääkärit ovat määränneet hauraan kirkonmiehen täydelliseen puhekieltoon. ”No saatana viimeinkin”, maailmalla todetaan. ”Kaikesta huolimatta Paavi voi hyvin”, valehtelee Paavin tiedottaja Joaquin Navarro-Valls.
Nyt kannattaa pelata Beirutia – Lehden vedonlyöntivihjeissä on tänään Beirut. Piskuinen Libanon on palannut rytinällä maailman väkivaltaisimpien persereikien ykkösketjuun. Taannoinen pommi-isku oli vasta esimakua tulevasta, mutta silti vahva osoitus vanhan mestarin kyvyistä. ”Libanon otti paikkansa eturivissä”, otsikoi arvostettu Montreal Gazette. Eilisen Tel Avivin pommi-iskun valossa tänä viikonloppuna kannattaakin pelata tuhoisaa ampumavälikohtausta Beirutissa. Kerroin on mukava 4,85. Isku poliisiasemalle Bagdadissa on varma ykkönen, tosin tuottokin jää alhaiseksi. Rivin täydentää Paavo Lipposen voimakas yskänkohtaus kohtuullisella kertoimella 3,40. Järjestelmää pelaavien kannattaa pitää mielessä Israelin mahdollinen vastaisku.

Yksi vastaus aiheeseen “Lauantain sähkeet”

Read previous post:
Lehti 5000 vuotta sitten: Pyramidien ylitarjonta romautti asuntomarkkinat

(MEMFIS) Egyptin asuntomarkkinat ovat ajautuneet kriisiin halpojen pyramidien ylitarjonnan vuoksi. Niin sanottuja rintamamiespyramideja on rakennettu viimeisimmän sodan jälkeen sellaista vauhtia,...

Close