Kategoriat
Arkisto

Lehti 5000 vuotta sitten: Pyramidien ylitarjonta romautti asuntomarkkinat

(MEMFIS) Egyptin asuntomarkkinat ovat ajautuneet kriisiin halpojen pyramidien ylitarjonnan vuoksi. Niin sanottuja rintamamiespyramideja on rakennettu viimeisimmän sodan jälkeen sellaista vauhtia, että ostajia ei enää tahdo löytyä. Samalla neliöhinnat ovat tippuneet alhaisimmilleen kolmeentoista auringonkiertoon.
”Jumalauta, tässä oli rakennettaessa vielä jokinäköalalla Niilille, mutta nyt tuohon eteen on pykätty toistakymmentä pyramidia”, puhisi tuohtunut Ramses II. Yhä useampi on joutunut samalla kahden pyramidin loukkuun. Turms Kuolematon osti voimainsa tunnossa pientä laittoa kaivanneen rintamamiespyramidin, mutta nyt laskusuhdanteen myötä ostajat ovat kaikonneet. ”Kyllä vituttaa”, sanoi Kuolematon.
Paljon närää ovat herättäneet myös pyramidien vuokraehdot, jonka mukaan asukkaiden on poistettava aivonsa ja sisäelimet sekä balsamoitava itsensä. Vuokralaisten keskusliiton mukaan ehdot ovat laittomat. ”Ei voida olettaa, että joka kerta jaksaisi poistaa aivonsa nenän kautta ja säilöä ne sinetöityyn viiniruukkuun”, kommentoi Herpes Assyrialainen. Vuokralleantajien mukaan ehdoista ei voida joustaa, tai jumalat kostavat.

2 vastausta aiheeseen “Lehti 5000 vuotta sitten: Pyramidien ylitarjonta romautti asuntomarkkinat”

Vasta teollistuminen huononsi ilmanlaatua niin että pyramidit ovat alkaneet tuhoutua, ja ongelma on kohta viimeinkin pois päiväjärjestyksestä. Sfinksinveistäjillekin on maksettu 5000 vuotta työttömyyskorvausta, miten sosiaaliturvan passivoimat veistäjät enää kykenevät töihin? Balsamointiaineita valmistavien firmojen osakkeet ovat kohta kuumaa kamaa.

Mie tykkään tästä. Vanhakin nyt nuortuu! Nauroin ihan katkinaiseksi, kun luin esim. tuon pyramidijutun.
Kirjoittajaa syvästi ihalillen. Simonäiti

Read previous post:
Lehti laajentaa sisällöntuotantoaan sanomalehti Pohjalaiseen

(VAASA) Lehti-konsernin uusin aluevaltaus sisällöntuotannon alalla on maakuntalehti Pohjalainen. Ensimmäinen yhteisprojekti oli torstaina 24. päivä Pohjalaisessa julkaistu juttu kuuhulluudesta, jossa...

Close