Kategoriat
Seksivau

Venla-gaala vaatinut ainakin 300 ihmisen hengen

SUURI JOUKKO EDELLEEN KADOKSISSA. KUOLLEIDEN MÄÄRÄ SAATTAA NOUSTA JOPA TUHANTEEN
(ARS) Perjantaisen Venla-gaalan kuolonuhrien määrä kasvaa edelleen. Viranomaiset vahvistavat ainakin 300 ihmisen menehtyneen, mutta todellisuudessa kuolleita voi olla jopa tuhat. Läheskään kaikkiin kadoksissa oleviin ei myöhään lauantai-iltana ollut saatu yhteyttä.
”Pahalta näyttää”, suuronnettomuustutkintalautakunnan johtaja Kari Lehtola huokaa.
Suurin osa tähän mennessä löydetyistä uhreista on tavallisia suomalaisia televisionkatsojia. Äkkiarvaamatta raivoisan ala-arvoiseksi yltynyt palkintogaala oli kohtalokas etenkin iäkkäille, sairaille ja kolmivuorotyötä tekeville.
”Yleisin kuolinsyy on ollut sydänkohtaus tai kovien halvauskohtausten sarja. Monet ovat myös äityneet silmittömiin väkivallantekoihin. Yksinomaan ampumistapauksia on meille raportoitu kymmeniä”, Lehtola selvittää.
Tutkijoiden mukaan gaalan juontaneiden Risto Kaskilahden ja Jussi Lammen jutustelu koitui ”tasaisesti monien kohtaloksi”. Illan tuhoisin hetki koettiin, kun Se on siinä -visailu palkittiin yleisöäänestyksessä parhaana viihdeohjelmana.
”Sanotaan, että ironia kuoli kun Henry Kissinger sai Nobelin rauhanpalkinnon. Tämä on nyt vähän sama tilanne. Se oli monien suomalaisten oikeustajulle yksinkertaisesti liikaa”, Lehtola vertaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Venla-gaala vaatinut ainakin 300 ihmisen hengen”

Read previous post:
Kansa: Suomenlahdelle rakennettava tsunamien varoitusjärjestelmä

(HELSINKI) Suomen kansa haluaa, että Suomenlahdelle rakennetaan tsunami-varoitusjärjestelmä. Kansan mielestä on käsittämätöntä, että tiheästi asutun rannikkoseudun väestö joutuu elämään jatkuvan...

Close