Kategoriat
Kotimaa

Kansa: Suomenlahdelle rakennettava tsunamien varoitusjärjestelmä

(HELSINKI) Suomen kansa haluaa, että Suomenlahdelle rakennetaan tsunami-varoitusjärjestelmä. Kansan mielestä on käsittämätöntä, että tiheästi asutun rannikkoseudun väestö joutuu elämään jatkuvan hyökyaaltouhan alla.
”Moni ihmishenki voisi tällä pelastua, mutta päättäjät eivät taaskaan tee mitään”, kansa perustelee vihoissaan.
Tiedot perustuvat Ilta-Sanomien teettämään nettigallupiin. Vastanneista peräti 85 prosenttia oli varoitusjärjestelmän rakentamisen kannalla. Sama määrä syytti päättäjiä aikailusta ja saamattomuudesta. Kyselyyn vastasi reilut kolmekymmentä suomalaista.
Lehden saamien tietojen mukaan Ilta-Sanomien päätoimittaja Antti-Pekka Pietilä laski alleen kuultuaan äänestyksen tuloksesta.
”Hallitus on homoja”, kommentoi puolestaan nimimerkki ’Pekka’ Ilta-Sanomien keskustelupalstalla.
Keskustelu Suomenlahdelle rakennettavasta järjestelmästä sai alkunsa Kaakkois-Aasian tapaninpäiväisen luonnonkatastrofin jälkeen. Ainakin Hanko, Helsinki ja Kotka ovat jo ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita varoituskeskuksen sijoittamisesta alueelleen.

7 vastausta aiheeseen “Kansa: Suomenlahdelle rakennettava tsunamien varoitusjärjestelmä”

Kun elefantit eivät Suomessa oikein menesty, niin korvikkeena Kongon mandrillit rannoille sijoitettuna olisi hyvä, luonnollinen varoitusjärjestelmä.

…nimittäin tuo että kirjoitat minun nimelläni.
Täytyy sanoa, että vaatii kerrassaan ennenkuulumatonta rohkeutta huudella typeriä jonkun toisen nimissä. Tällaista suoraselkäisyyttä on aina mukava päästä todistamaan.
Onnitteluni.

Hienoa että minun nimeni kelpaa muillekin, olenkin kaivannut kaimaa jo monta vuotta. Ilmoittakaa myös osoitetietonne väestörekisterikeskukseen, niin voimme pitää varsinaiset kaima(ani)bileet. Tiedotusvälineistä Lehti on tietenkin yksinoikeudella kutsuttu uutisoimaan tapahtumasta.

Meitä on tasan kaksi jotka nikilläni ovat kirjoitelleet. Tästä lähtien teitä on yksi.
Paitsi mandrillien, alligaatorien ja kaimaanien, myös pikku printtien parasta ennen -päivä meni jo.

Hei, luuleeko joku anonyymipelle tosiaan aikuisten oikeesti omistavansa jonkun nimimerkin? Sitten vielä korkeuksista julistaa mitkä asiat ovat in tai out … herää pahvi!
Riidelkää vaikka postiluukussa kolistelevan haastemiehen kanssa.

Ja sinä voisit pitäytyä varastamassasi nimimerkissä.

Read previous post:
Missein tissit nostattavat porua ja kuohuntaa

(RINTAVAKO) Uusimpien missiehdokkaiden rintavarustuksesta iltapäivälehtien lööpeissä käyty keskustelu on nostattanut suurta kohua asiantuntijapiireissä. Saija Ketola ja Elina Nurmi ovat esiintyneet...

Close