Kategoriat
Seksivau

Missein tissit nostattavat porua ja kuohuntaa

(RINTAVAKO) Uusimpien missiehdokkaiden rintavarustuksesta iltapäivälehtien lööpeissä käyty keskustelu on nostattanut suurta kohua asiantuntijapiireissä. Saija Ketola ja Elina Nurmi ovat esiintyneet tabloideissa vähäpukeisina, ja sekös rumia naisasianaisia harmittaa. Miehet ovat sen sijaan asiasta innoissaan.
”Melkoinen hinkkiteline tuo Ketola”, pohtii asiaa Yleisradion tuleva toimitusjohtaja Mikael Jungner. ”Isot on tytöllä rinnat”, toteaa missikeisari Eino Makunen.
”Tissit”, huikkaa väliin presidenttiehdokkaaksi ehdolla oleva Juhana Helmenkalastaja, joka näyttää hetki hetkeltä enemmän Jari Sarasvuolta.
Kolme kommenttia jonkin sortin julkkiksilta saatuaan toimittajamme lähti kotiin itkemään itsensä uneen.

2 vastausta aiheeseen “Missein tissit nostattavat porua ja kuohuntaa”

Mikä te olette sanomaan että vain rumia naisasianaisia harmittaa vähäpukeiset naiset lehdissä? Kyllä ne harmittavat myös kauniita naisasianaisia samoin kuin pienten lasten isiä ja äitejä.
Ai että kuulostaa tiukkapipoiselta? Koko tiukkapipoisuuskäsite on ihan syvältä … en ole tavannut vielä ihmistä jolla ei pipo kiristä. Ja ne jotka tuohtuu siitä kun toteaa että kylläpä on pipo tiukallta, ovat ihan oma lukunsa loogisen ajattelun historiassa 🙂

Read previous post:
Suomi jatkaa toimintaansa ainakin vuoden

(HELSINKI) Suomen tasavalta jatkaa toimintaansa ainakin seuraavan vuoden. Jatkopäätös varmistui myöhään eilen illalla pitkien neuvottelujen jälkeen. Valtiovalta kehottaa niin yksittäisiä...

Close