Kategoriat
Talous

Suomi jatkaa toimintaansa ainakin vuoden

(HELSINKI) Suomen tasavalta jatkaa toimintaansa ainakin seuraavan vuoden. Jatkopäätös varmistui myöhään eilen illalla pitkien neuvottelujen jälkeen. Valtiovalta kehottaa niin yksittäisiä kansalaisia kuin yrityksiä ja yhteisöjäkin elämään elämäänsä normaalisti ”ihan niin kuin ennenkin”.
Lehden saamien tietojen mukaan jatko ei ollut etukäteen selvää.
”Varmaa on se, että Suomi ja suomalaiset ovat olemassa ainoastaan Nokian ennakoitua paremman tuloksen ansiosta. Jos viimeisen neljänneksen osakekohtainen tulos olisi jäänyt 0,18 euron tietämille, niin eipä tässä paljon enää huudeltaisi. Mutta kun kävi näin hyvin (osakekohtainen tulos 0,23 euroa), niin ehkä Suomen kannattaa koettaa vielä seuraava vuosi”, kertoo Harmaa Eminenssi vallan käytäviltä.
”0,18 euroa olisi merkinnyt syvää viiltoa Suomen heikkona sykkivään valtimoon”, hän lisää.
Markkinoilla on jo ehditty kritisoida Suomen jatkoa sen ”kilpailua vääristävän vaikutuksen takia”.
Eminenssi kuitenkin puolustaa Suomen saamaa jatkopahvia.
”Muita realistisia vaihtoehtoja ei ollut. Pientä valoa tunnelin päässä pilkistää. Se ei ole suuri valo, mutta päätimme ottaa tietoisen riskin ja kääntää Suomi-neidon suunnan sitä kohti.”

Read previous post:
Tutkimus: Lumi vaarallista erityisesti miehille

(LUMILINNA) Uusimman Men's Health -lehden selvityksen mukaan lumi on erityisen vaarallista miehille. Ongelma on tiedostettu jo kauan, mutta erityiseksi huolenaiheeksi...

Close