Kategoriat
Kotimaa

Tutkimus: Lumi vaarallista erityisesti miehille

(LUMILINNA) Uusimman Men’s Health -lehden selvityksen mukaan lumi on erityisen vaarallista miehille. Ongelma on tiedostettu jo kauan, mutta erityiseksi huolenaiheeksi lumi on noussut tänä talvena suurten sademääriensä vuoksi.
Lumi on jo aiheuttanut niin ruhjeita kuin kylmettymiäkin monille miehille. Vaarassa ovat erityisesti keski-iän ylittäneet, uudestaan lapsuutensa löytäneet miehet.
Tutkija Ben Is Lapin Lumi ja mies -seurasta kertoo, että suuret lumimäärät uhkaavat miehiä monin tavoin. Yksi yleinen uhka on miesten entinen hupi ja ylivoimaisuuden korostaminen naisiin nähden: oman nimen kirjoittaminen lumeen virtsasuihkun avulla.
”Kyllä siinä miesten miehuus jäätyy, kun oma nimi pitää piirtää neitseellisen hehkeään hankeen yhä uudestaan ja uudestaan”, Is sanoo ääni vavahdellen. ”Jatkuva lumi peittää merkkauksen alleen ja saa miehen yrittämään yhä uudelleen ja uudelleen.”
Useat ensiapuasemat ja sairaalat ovatkin raportoineet jopa ruuhkista vastaanotoilla. Virtsaputkentulehduksia ja lieviä kylmettymiä on havaittu normaalia enemmän.
Is huomauttaa, että vetoketjun käyttö kovalla pakkasella on myös vaikeaa, mikä lisää osaltaan niin kylmettymien kuin ruhjeita. Hän neuvookin kovimpia ruikkijoita pukeutumaan kuminauhallisiin toppahousuihin.

Yksi vastaus aiheeseen “Tutkimus: Lumi vaarallista erityisesti miehille”

Read previous post:
Bloggaamisella ei edelleenkään mitään merkitystä

(BLOGISTAN) Bloggaamisella ei ole vieläkään mitään yleisempää merkitystä. Tämä käy ilmi valtioneuvoston erikoistyöryhmän vastavalmistuneesta raportista. Raportin laatimiseen ryhdyttiin sen jälkeen,...

Close