Kategoriat
Kotimaa

Suomi-neito haluaa kauniimpia jälkeläisiä

Mongoloidimaineesta eroon kauneusleikkauksilla ja rasvaimulla
(HELSINKI) Valtiovarainministeriö on yhdessä kulttuuriministeriön kanssa päättänyt myöntää jokaiselle suomalaiselle yli 18-vuotiaalle naiselle kuukausittaisen kauneuslisän. KELAn maksama 50 euron suuruinen lisä suoritetaan helmikuun alusta alkaen jokaisen naisen tilille.
Maksulla halutaan varmistua siitä, että suomalaiset naiset käyttäisivät aikaisempaa rohkeammin meikkiä tehdäkseen itsestään näyttävämpiä ja miesten silmiin sopivampia.
”Ei ole mikään ihme, etteivät suomalaiset naiset pärjää missikisoissa, sillä eihän heillä ole varaa ostaa kalliita meikkejä saati harjoitella niiden käyttämistä”, kertoo kulttuuriministeriön rotuvastaavan osaston tiedottaja Ulla-Marget Trollmänchen.
”Lisäksi yleinen kaunistuminen tekisi naisista aikaisempaa tasa-arvoisempia, sillä miehet eivät enää läähättäisi vain laatuyksilöiden perään, vaan ihan jokaiselle suomalaiselle naiselle vihellettäisiin ja vihjailtaisiin samalla tavalla.”

Tulevaisuudessa rohkaistaan leikkauksiin ja rasvaimuun

Uuden kauneusihanteen taustalla on ministeriöiden mukaan myös kauniiden naiskuvien jatkuva esilletuominen erilaisissa medioissa. Täydellistä hymyä, rintoja ja nenää tarjotaan miehille ja naisille joka tuutista.
”Ja erityisesti nuorille miehille on kova pettymys huomata, ettei todellisuus vastaakaan annettua kuvaa. Siitä tulee useille pahoja traumoja ja fiksaatioita nettipornon siloiteltuun maailmaan”, Trollmänchen sanoo.
”Pettyneitä runkkareita niistä kaikista tulee, jollei asialle tehdä jotakin.”
Trollmänchenin mukaan ministeriössä suunnitellaankin, että jokaiselle julkiseen virkaan pyrkivälle naiselle tarjotaan tulevaisuudessa ilmaiset silikonirinnat, rasvaimu, alimpien kylkiluiden poisto sekä mahdollinen kasvoleikkaus.
”Armi Kuusela todisti vuonna 1952 maailmalle, että emme ole mongoloideja. Nyt tuota sanomaa pitää vahvistaa näyttämällä, että oikeasti kauniiden ja uhkeiden maa.”
Ehdutus on saanut Kadun Miehiltä suuren kannatuksen. Militanttilesbot ovat vastaavasti jyrähtäneet kovan vastalauseensa suunnitelluille leikkauksille. Sen sijaan Lehden tavoittama Suomi-neito ottaa uutisen vastaan tyynesti.
”Itseltäni meni tuossa muutama vuosikymmen sitten toinen käsi, osa vartaloa ja pakaraa. Eikä se nyt loppupeleissä pahaksi ollut, vaikka silloin kirpaisikin”, Suomi-neito kihertää.

4 vastausta aiheeseen “Suomi-neito haluaa kauniimpia jälkeläisiä”

Kyllä tuo vaikuttaa ihan hyvältä idealta tasa-arvon kannalta. Tähän saakka jotkut naisista ovat tosiaan olleet tasa-arvoisempia kuin toiset.

Joo, heti minullekin kaikki mahdolliset kauneusvoiteet ja imut ja silikonit! Ihan silmät onnesta loistaen olen katsellut mainosten aina niin kauniita naisia ja asettanut oman tulevaisuuteni tavoitteeksi tulla samanlaiseksi edustavaksi suomalaiseksi naiseksi! Kaunis kiitos valtiovarainministeriölle.

Pääsevätkö minun kaltaiseni läskit äijät ilmaiseen rasvaimuun?

Olisikohan mahdollista maksaa erityisen rumille naisille ja miehille ns. lisääntymisestä pidättäytymismaksua? Tällähän olisi pitkällä tähtäimellä huomattavasti tehokkaampi vaikutus katajaisen kansan keskimääräisen seksikkyyden nousujohteiseen kehitykseen.

Read previous post:
Vuoden artikkeli 2004 valittu

Viikko sitten pyysimme kansalaisia kertomaan mielipiteensä Lehden toiminnasta vuonna 2004. Tuhannet ja taas tuhannet vastasivat kutsuumme ja antoivat meidän kuulla...

Close