Kategoriat
Ulkomaat

Sharon uhkaa kovilla toimilla Länsirannalla

”No oho. Se onkin ihan vitun uutta”, kommentoi Palestiinan johto
Israelin pääministeri Ariel Sharon uhkasi eilisiltana kovilla toimilla kaikkia, jotka asuvat tai liikkuvat Länsirannan tai Gazan alueella. Samaten Sharon julisti ulkonaliikkumiskiellon iltaisin sadanviidenkymmenen kilometrin päähän joka suuntaan Israelista.
Varmemmaksi vakuudeksi Israelin tiedustelupalvelu Mossad pidätti kolmisenkymmentä arvalla valittua länsirannan asukasta. Vangituista noin puolet oli siirtokuntien asukkaita. Israelilaisten satunnaiset pidätykset nostattivat useita vastalauseita Sharonin politiikkaa vastaan.
Palestiinan hajallaan oleva johto jätti vastalauseen muotoilematta. Sen sijaan johto totesi, että sitä ”ei voisi enää kiinnostaa vähempää.”
”Vuodesta toiseen. Vuodesta toiseen jumalauta. Kovempia otteita, lisää joukkoja, jumalauta. Ei kiinnosta enää, ei kiinnosta” kommentoi Mustafa Barghouthi, monien mielestä ykkösehdokas Jasser Arafatin seuraajaksi.

Read previous post:
Suomi-neito haluaa kauniimpia jälkeläisiä

Mongoloidimaineesta eroon kauneusleikkauksilla ja rasvaimulla (HELSINKI) Valtiovarainministeriö on yhdessä kulttuuriministeriön kanssa päättänyt myöntää jokaiselle suomalaiselle yli 18-vuotiaalle naiselle kuukausittaisen kauneuslisän....

Close