Kategoriat
Kotimaa

Media haluaa miehen maan johtoon

(HELSINKI) Suomen Media ei halua Tarja Halosen jatkavan Suomen presidenttinä. Median mukaan Halonen ei aiheuta riittävästi kohua ja konkreettisia toimia, joita olisi helppo uutisoida.
”Ei yhtäkään sotaa pitkään aikaan. Kyllä pieni tappelu itärajalla saisi aikaan hyviä otsikoita”, Media huokaa. ”Heti menee liian hyvin kun nainen tuli johtoon. Miesjohtajille sentään voitiin ilkeillä vapaammin.”
Lisäksi Media on pettynyt presidenttiperheen toimiin. Esimerkiksi Ruotsin ja Englannin kuningasperheet saavat paljon Halosen klaania enemmän puheenaiheita aikaan: on natsiprinssiä ja vallankaappauspoikaa oikeudenkäynnissä sekä anorektikkotytärtä.
”Täällä ei saada aikaan mitään tuollaista. Ihme peräkylä koko maa”, Media puistelee päätään.
Varsinaista ykkösvaihtoa Media ei osaa nimetä suosikkipresidentikseen. Sellaiset nimet kuin Mannerheim, Nykänen, Cajander, Bush, Darth Vader, Mao, El Presidente sekä Halme kuitenkin esiintyvät puheissa ja papereissa.
”Ei sillä nyt ole oikeastaan mitään muuta väliä, kuin että perkele mies olisi taas johdossa”, Median pääjehut eli keski-iän ja kuoleman välimaastossa tasapainoilevat reservinupseeripäätoimittajat kiroavat ja ottavat uuden huikan ringissä kiertävästä Jallu-pullosta.

12 vastausta aiheeseen “Media haluaa miehen maan johtoon”

Voisitte tehdä jutun nuoleskelun Suomen ennätyksestä. Lehden toimitus olisi korkealla Halosen käsittelyn suhteen.

Tony Halme presindentiksi! Muut on niin teko pyhiä ja korruptioituneita. Elin taso pakolaiset pois suomesta ja mahdollisuuksia työ miehelle. Suvaitsisitteko ite jos ali papa veis teidän naisen ja työ paikat.

Kongon mandrilli olisi hyvä kompromissi presidentiksi, onhan jossain muinaisessa suurvallassakin ollut hevonen senaattorina ja se on varmaan ollut suhteellisesti paljon vaikutusvaltaisempi asema. Lopullinenvalinta ehdokkaiden väliltä tapahtuu samaan tapaan kuin Idiots-äänestys; kun joka liittymästä hyväksytään vain yksi ääni, niin aktivistit hankkivat paljon uusia liittymiä ja teleyhtiöiden osakkekurssit nousevat nopsaan.

Mikke-78:
Kielioppisi vie pohjan uskottavuudeltasi. En ole nähnyt kenenkään tuottavan noin paljon yhdyssanavirheitä peräkkäin.

Sukupuolikysymyksen taakse on kovin helppo piiloutua. Varmasti myös silloin ”media halusi miehen pääministeriksi” kun Jätemäki savustettiin ulos. Yhtään mitään muuta kritiikin aihettahan hänessä, saatika sitten Halosessa, ei tietenkään ole. Tämäkö on Lehden linja?

”Ämmät pois rivistä”, karjaisi valtakunnansovitttelija Jorma Reinin haamu luettuaan lehden tänään heti aamusta. Jouko Turkka valmistelee näytelmää ainoan oikean poikansa Jussi Parviaisen aviokriisistä. Samaan aikaan valtakunnankomedioita jo 90 vuoden ajan ohjannut Ere Kokkonen valmistelee aiheesta elokuvaa ”Jussi Parviainen this is vittu saatana my life” Arto Paasilinnan Le Mondessa haaskaksi kehutun käsikirjoituksen pohjalta eli hyvinkin syvältä.

EI naista saa päästää kotoa kauemmaksi kuin mihin asti pölynimurin johto yltää.

”frank” ja ”nimimerkki”: vetäkää päänne pois pakoputkesta ja katsokaa Miken kirjoitusta uudestaan. Oletteko kuulleet sarkasmista?
Mie kanssa kannatan Tony Halmetta presidentiksi! Jos olisi vielä mahdollista saada Ville Itälä pääministeriksi ja Paavo Väyrynen ulkoministeriksi, olisi maamme hyvin edustettuna ulkomaillakin. Hyvät sanansaattajat kohentaisivat imagoamme roimasti! Se oli siis sarkasmia, noin esimerkkinä.
Vakavasti puhuen, media on vuoden 2003/2004 vaihteesta lähtien hienovaraisesti pyrkinyt kritisoimaan, mielestäni välillä jopa mustamaalaamaan Halosta. Linja lähti siitä, kun Helsingin sanomat kirjoitti Halosen kannatuksen olleen silloin noin 90% luokkaa (en muista tarkkaa lukua). Paha kyllä, Halonen ei ole antanut hirveästi kritiikin aihetta.. Jokatapauksessa uutisointi muuttui siten, että siihenastisen tyytyväisen sävyn sijaan lehdistö keskittyy nyt kirjoittamaan hieman nuristen hänestä.
Kritiikkiä saa antaa ja, jos on aihetta, pitääkin antaa. Mutta mistä johtuu virheiden ja erheiden syynäminen sieltä, missä niitä ei ole? Eikö ole mahdollista olla tyytyväinen jos kerrankin olisi syytä? Oma kantani on se, että Halosen presidenttikaudella asiat ovat olleet erityisen hyvin. Minä luotan häneen 🙂
Ja juttu kutkutti ainakin minun nauruhermoani.

Nyt lehdellä on hyvä tilaisuus haastatella M.Koivistoa ja E.Savisaarta, odotan innokkaasti lehden haastattelua, johon lehdellä lienee yksinoikeus. On muitakin aiheita joita lehti sumeilematta sivuuttaa,
herää kysymys, onko Lehti hairahtunut suomettumisen tielle ja on suu supussa tärkeimmistä asioista!
Mihin on kadonnut tutkiva zuurnalismi ! Kysyn vaan .. ?

tottakai media nyt dissaa halosta, ne haluaa sellaiset pressanvaalit joissa joku voisi antaa edes vähän vastusta haloselle. eihän niillä muuten olisi mitään kirjoitettavaa.

Read previous post:
Säälittävyyden Suomen ennätys Ville Itälälle

(HELSINKI) Kokoomuksen europarlamentaarikon Ville Itälän keskiviikkoinen käyttäytyminen on virallisesti hyväksytty säälittävyyden uudeksi Suomen ennätykseksi kokeneitten poliitikkojen sarjassa. Ennätys hyväksyttiin vasta...

Close