Kategoriat
Seksivau

Lehti tarjoaa sisällöntuotantoa Yleisradiolle

(PASILA) Samizdat-konserniin kuuluva Lehti-julkaisu esittää lähitulevaisuudessa Yleisradiolle tarjouksen sisällöntuotannosta yhtiön uutis- ja komediatuotannon tarpeisiin. Lehden analyytikkoryhmä on tutustunut Yleisradion ohjelmistoon kello kahdeksasta alkaen ja todennut, ettei Yleisradiolla ole hauskaa ohjelmaa.
”Ihan vitun karmeeta paskaa”, toteaa analyytikkoryhmä. ”Sitä paitsi ollaan häijysti perseaukisia, että tarjouksia saa esittää muiltakin tahoilta”, ryhmä tähdentää.
Myöskään MTV 3:n, Nelosen, Helsingin Sanomien tai muiden medioiden tarjonnasta ei löydy mitään hauskaa. Yhteydenotot palvelisivat siis kaikkia. Helsingin Sanomien päätoimittaja Janne Virkkunen on jo tietävästi ottanut yhteyttä poliisiin.

7 vastausta aiheeseen “Lehti tarjoaa sisällöntuotantoa Yleisradiolle”

Kerrankin joku nostaa kissan hännästään pöydälle tästä asiasta! Ylen kanavilta ei todellakaan tule hauskaa ohjelmaa, ja muistaakseni heidän takiaan maksetaan TV-lupamaksuja. En katso ikinä Yleä, ja silti he saavat rahansa minun maksamattomista TV-luvista!

En nyt sanois että ihan pitää paikkaansa, kyllä yle välistä tarjoaa hyvää ohjelmaa.
mm. Uutisvuoto, Frasier, Linda Green jne.
BBC:n tuotantoakin näytetään, esim. jo loppunut canterbury tales oli loistava.
Toki suurin osa on roskaa, mutta kyllä sieltä helmiä löytyy välistä.

Joku on näköjään wannabe-me. ..might me the next best thing but not quite me!

Keskustelen näköjään itseni kanssa, pitäisiköhän asiasta huolestua …

so come and kill me while my name’s hot
And shoot me twenty five times in the same spot
lallallaa ♪

Suomen Yleisradio on virallisesti kommentoinut Suomen Yleistelevisiolle, että Suomen Yleisradio ei aio kommentoida väitteitä lainkaan, vaikka niitä ei olisikaan esitetty.
Suomen Yleisradion puolesta keskustelu asiasta päättyy tähän, toteaa Suomen Yleisradio Suomen Yleistelevisiolle laatimassaan kannanotossa.
Suomen Yleisradion vahtimestarin siivouskomero ei halunnut käyttää mahdollisuuttaan vastata Suomen Yleistelevision kysymykseen, eikö kannanotto ole yhtä kuin kommentti.
”Eipäs viisastella siellä”, murisi siivouskomerossa mopin vieressä hyllyllä irvistelevä Kauko Saarentaus.

Read previous post:
Lehti 57 vuotta sitten: Kaikki naapurivaltiot julistivat sodan Israelille

YK- lähteet: "Ihan tuli yllätyksenä. Ei tätä olisi mitenkään voinut ennalta nähdä." (JERUSALEM) Brittijoukkojen poistuminen Israelin vast'ikään itsenäistyneeltä maaperältä aiheuttaa...

Close