Kategoriat
Ulkomaat

Aasian tsunamilla ei tiettävästi yhteyksiä Al-Qaidaan

(JOSSAIN MUUALLA) Aasiassa toistakymmentä suomalaisuhria vaatineella tsunamilla ei Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n mukaan ole todistettavasti yhteyksiä Al-Qaida -terroristijärjestöön. CIA kuitenkin painottaa, että tutkimukset ovat vasta kesken ja on liian aikaista tehdä varmoja johtopäätöksiä.
”Kyllä peloissaan kannattaa tästäkin olla. Ja lamaantua”, muistuttaa presidentti George Bushin läheinen turvallisuuspoliittinen neuvonantaja Condoleezza Rice.
Valkoisen talon antaman tiedotteen mukaan tsunamin aiheuttama ylikansallinen tuho sopisi erittäin hyvin kansainvälisen terrorismin toimintatapoihin. Toistaiseksi luonnonkatastrofiksi mielletyssä tsunamissa menetti suomalaisten lisäksi henkensä jonkin verran toistasataa tuhatta ulkomaalaista. Onnettomuus tuleekin nostamaan maailmassa vuositasolla nälkään, sotiin ja helposti parannettaviin sairauksiin kuolevien ihmisten määrää kenties yli prosentilla.

3 vastausta aiheeseen “Aasian tsunamilla ei tiettävästi yhteyksiä Al-Qaidaan”

Ei pidä paikkaansa, lähes Lehden luotettavuuden tasolle nousevalla Suomi24-keskustelupalstalla tätä jo puitiin.

Ei, ei, ei, kyllä tässä ollaan ihan väärillä jäljillä. Al Qaidahan sen tsunamin järjesti. Al Qaidallatahan löytyy pommeja joka lähtöön. kyllä sillä yksi 9.2 Richterin maanjäristys saadaan aikaiseksi. Helposti. Itsekin virittänyt takametsässä 10 richterin maanjäristyksiä.

Allahu snackbar! Pommejahan on meillä täällä afganjassa kaapit täynnä ja USA toimittaa niitä jatkuvasti lisää, tosin nyt ilmasta käsin. Iloisella 80-luvulla toimittivat valmistajan pakkauksessa maitse, mutta nyt on elämisen ja kuolemisen tahti niin kiihtynyt että joutuvat viskomaan niitä suoraan hävittäjistä yms.

Read previous post:
Jumala pahoittelee Aasian tapahtumia

Kaikkivaltias: "Sori, nyt kaikki. Sori hei oikeasti." Taivaan ja maan luoja, Jumala kaikkivaltias esitteli varhain tänä aamuna pitämässään tiedotustilaisuudessa pahoittelunsa...

Close