Kategoriat
Ulkomaat

Jumala pahoittelee Aasian tapahtumia

Kaikkivaltias: ”Sori, nyt kaikki. Sori hei oikeasti.”
Taivaan ja maan luoja, Jumala kaikkivaltias esitteli varhain tänä aamuna pitämässään tiedotustilaisuudessa pahoittelunsa Aasian luonnonkatastrofin johdosta. Serafien ympäröimä Taivaan Isä lausui muutamia yksinkertaisia lohdun sanoja surmansa saneiden omaisille ja tarjosi selitykseksi tapahtuneelle ammattitaidottomuutta.
”Ihan saatanan vaikea saada päteviä työntekijöitä nykyään”, valitteli Jahve. ”Nimen omaan olin viime viikolla sanonut, että sitten ei missään tapauksessa nyt maanjäristystä Aasiaan, eikä missään tapauksessa ainakaan meren pohjaan siten, että seuraa valtava hyökyaalto.”

Virheen syyt tutkitaan

Vielä ei ole varmuutta siitä, mistä tuhoisa virhe sai alkunsa. Erityisen kiusallisen tilanteesta tekee taivaan kannalta se, että onnettomuudessa surmansa sai myös suuri joukko kristittyjä. Jumalaa on jo ehditty kritisoida julkisuudelta piilottelusta. Tapaninpäiväisen tsunamin jälkeen taivaasta oli ennen aamua kuultu vain summittaisia lausuntoja ”suuresta suunnitelmasta” ja ”tutkimattomista herran teistä”. Tiedotutilaisuudessa oli kuitenkin kellossa toinen ääni.
”Kyllä me myönnämme, että tässä on meidän puoleltamme virhe tapahtunut”, taivasten valtakunnan kuningas totesi vakavana ja lupasi pikaisia toimia: ”Virheen syyt tullaan tutkimaan ja tutkimusten tulosten saavuttua ryhdytään tarvittaviin toimenpiteisiin.”
Tiedotustilaisuuden lopuksi Jumala muistutti kuitenkin vielä, että ”erehtyminen on inhimillistä, anteeksiantaminen jumalaista.” Henkiolennoista korkein esitti myös pienen steppinumeron, jonglöörasi kahdeksalla tuolilla, sekä suoritti muutamia muita ihmetekoja ennen poistumistaan. Tiedotustilaisuuden jälkeen kaikki paikalla olleet tunsivat kuin ihmeen kautta murheidensa väistyvän ja levollisen rauhan laskeutuvan ylleen.

14 vastausta aiheeseen “Jumala pahoittelee Aasian tapahtumia”

Jumala täsmensi myös 7Taivas-lehdelle antamassaan lausunnossa pahoittaneensa mielensä Suomen hallituksen ja varsinkin Ulkoministeriön ”hitaasta” toiminnasta. ”Kyllä luulis kantaa irtoavan vähän nopeammin kun tämän kokoluokan tapahtumasta ja Suomen kokoisesta valtiosta on sentään kyse. Nopean toiminnan joukot puuttuivat ja SPR:n valmius auttaa noin 1.500.000 ihmistä toisella puolen maapalloa 24 tunnin sisällä pitäisi olla jumanklauta vähimmäisvaade, kun siellä hätää kärsimässä jokunen suomalainenkin sattui olemaan.”
Valkoparta vanha ukko ylijumala ilmaisi närkästyksensä koko Suomen ylpeämis-kansaa kohtaan, mutta leppyi sitten ja jätti heinäsirkkalaumat lähettämättä Nurmijärvelle. ”Olen toki pannut merkille, miten monet päätoimittajat, kolumnistit, yleisönosastokirjoittajat sekä nettikeskustelijat ym. palstatilantäyttäjät ovat yhtyneet mielipiteeseeni. Taidankin kutsua melkomoisen joukon näitä besserwissereitä pian luokseni niin saadaan kunnon taivaspaneeli pystyyn, lyyra soikoon! Mutta sille Vanhaselle vaan terkkuja että turha on hetkeen muhun ottaa yhteyksiä, mokomakin kelmeä kalvinisti!

Suomen ulkoministeriön vahtimestari Saku Sämpylä kiistää toimittajien ja Jumalan Suomen ulkoministeriöön kohdistaman kritiikin. ”Kyllä se saakutarallati on niin, että ikiaikaisen suomalaiskansallisen perinteen mukaisesti asiat on silloin hyvin kun ei mitään kuulu. Totta Mooses jos ei ole valittamista niin ei huudella, pidetään turpa rullalla, jakaus keskellä ja hyssyttely kaukana. Enää tarttis millään viikonvaihdeliitteen tyhjäntoimittajilla olla mitään kitisemistä, saati sitte ittellään Jahvella,” ehti Sämpylä lausua ennen kuin hänen ruumiinsa peittyi visvarakkuloihin. Ruumiinavauksessa todettiin Sämpylän menehtyneen tasapuolisesti lepraan, mustaan surmaan, koleraan ja ebolaan. Tapahtuneen johdosta on koko maassa huomenna suruliputus.

Kyllä taitaa tuo Taivasten kingi olla aika syyntakeeton. Annetaan sen nyt jo olla, vanha mies, ei ollenkaan tehtäviensä tasolla.

Taisivat koko taivaan väki bilettää Jeesuksen synttäreitä siihen malliin, että vähän repsahti asioiden hoitaminen. Kuka sammui vahtivuorollaan?

Rienataanko täällä jumalauta taas Herraa Kaikkivaltiasta!?
On se nyt saatana!

Herra Kaikkivaltias (tunnetaan myös nimillä Jumala, Allah, Jahve ym)sanoo:

Ei minua voi rienata, korkeintaan minuun uskovien maan matosten vakaumusta.

Onneksi meikäläisellä oli osakkeita EarthQuakes Tradingilta. Se on nyt liian myöhäistä teille HITAAT. Häähähä spruits! Noksu nousee!

Helvetistä haluamme ilmoittaa kaikille surioille että emme ole tehneet mitään virheitä muutamaan tuhanteen vuoteen. toivomme että ihmiset näkisivät jumalan taivaallisen demokratian rappeutumisen ja kääntyisivät saatanalliseen depotismiin. Olemme lähettäneet Helvetistä pari miljoonaa paholaista, pikkupirua ja kaksi saatanaa auttamaan hädässä olevia ja pienellä lahjoituksella (vain yksi sielu) pääsee viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviään eikä tarvise kuolla. Olemme syvästi pahoillamme kaikista menetyksista joita on sattunut tsunami-alueilla ja toivomme parasta perheille joilla on vielä perheenjäseniä (tai muita jäseniä) kateissa.
Minä Lucifer, Sielunvihollinen, Kali, Aamutähti jätän henkilökohtaiset suruvalittelut ja tulen olemaan tuhoalueella heti kun suuremmat ruumisröykkiöt on haudattu ja paikallinen Hilton hotelli on saatu pystyyn, jotta ei tarvitse kärsiä pahasta hajusta ja kirpuista.
Kiitämme vielä jumalaa hänen tekemästä maanpäällisestä helvetistä, sillä Amerikka on Huono korvike.

mix et tunne kasvojamme etkä vastaa teoistamme?!?!! 😀

ISO J on vaan vanha juoppo siellä se taivaissa notkuu kapakoissa ja puristelee enkeleitten tissei hies :I eikä auta avuttomia ihmisiä!!

Seliseli. Moka mikä moka. Lopettaisi vaan sen mykkäkoulun Paavin (Paavi Paavali Toinen) kanssa ja palaisi töihin.

Tämä on aika huonoa huumoria… Tajutkaa, miten paljon tämä asia ihmisiin on sattunut. Vitsaileminen minkään uskonnon tai sen kohteen kustannuksella tällaisessa tilanteessa on erittäin ala-arvoista.

Read previous post:
Tukes: Raketit ilmaan selvin päin

(HELSINKI) Turvatekniikan keskus Tukes muistuttaa taas vuoden vaihteessa rakettien vaaroista. Tänä uutena vuotena Tukesin erityismuistutus menee Yhdysvaltain, Euroopan ja Venäjän...

Close