Kategoriat
Ulkomaat

Maailmassa tapahtunut asioita

(GLOBAL VILLAGE) Lehden saamien tietojen mukaan maailmassa on koko viime viikon ajan tapahtunut asioita. Useilla näistä asioista ei ole ollut mitään tekemistä Aasian luonnonkatastrofin kanssa.Useat luotettavat lähteet ovat vahvistaneet asiantilan:
”Kyllä asioita on tapahtunut. Vielä suunnilleen yhtä paljon, kuin mitä muillakin viikoilla” toteaa eräskin arvovaltainen henkilö.
Tiedon asioiden tapahtumisesta vuodettua julkisuuteen monet tiedotusvälineet ovat ryhtyneet seuraamaan joitakin näistä tapahtumista. Kuitenkin vain tulevaisuus voi näyttää, kestääkö median mielenkiinto.

Yksi vastaus aiheeseen “Maailmassa tapahtunut asioita”

Uutiskynnys on merkillinen käsite. Se voitaisiin ehkä korvata uutistilauksella tai uutistilalla näin globaalin lyhytjänteisyyden aikakaudella.

Read previous post:
Aasian tsunamilla ei tiettävästi yhteyksiä Al-Qaidaan

(JOSSAIN MUUALLA) Aasiassa toistakymmentä suomalaisuhria vaatineella tsunamilla ei Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:n mukaan ole todistettavasti yhteyksiä Al-Qaida -terroristijärjestöön. CIA kuitenkin painottaa,...

Close