Kategoriat
Kotimaa

Ulkoministeriö lupautuu julkisesti ruoskittavaksi

(HELSINKI) Suomen ulkoministeriö kaikkine henkilökuntineen lupautuu ottamaan vastuun tapaninpäivän suurmaanjäristyksen heikosta jälkihoidosta ja sanoo olevansa valmis julkisesti ruoskittavaksi Senaatintorilla uudenvuodenaattona.
Ulkoministeriötä on viime päivinä arvosteltu ankarasti siitä, että se ei heti tapaninpäivänä kertonut ainakin sadantuhannen suomalaisen kuolleen Aasian suurmaanjäristyksessä, auttanut kaikkia suomalaisia välittömästi turvaan tulvien keskeltä, järjestänyt ruokahuoltoa alueen hädänalaisille, jakanut huopia ja lääkkeitä kotinsa menettäneille, pitänyt televisiossa ja internetissä vuorokauden ympäri tiedotustilaisuutta kriisin kehittymisestä, julkaissut kaikkien kadonneiden nimiä ja valokuvia joka kotiin jaettavassa kirjasessa sekä pystyttänyt muistomerkkiä turman uhreille keskelle Aleksanterinkatua.
”Tiedämme tehneemme isoja virheitä. Mutta joulupäivänä oltiin vähän porukalla ottamassa häppää, ja tapanina piti vielä korjailla, niin ei vain pystynyt. Kyllä nyt hävettää”, tunnustaa syyllisyydentuntonsa takia flagellantismiin sortunut UM:n työntekijä Risto Syntinen-Saatana-Kurja (ent. Virtanen) häpeäpaalusta.
Uudenvuodenaaton julkinen ruoskimishetki korvaa perinteisen ilotulituksen, joka peruutetaan valtioneuvoston vastikään antaman ohjeistuksen perusteella. Ohjeissa kielletään kaikki hauskanpito toistaiseksi.

5 vastausta aiheeseen “Ulkoministeriö lupautuu julkisesti ruoskittavaksi”

Mutta onko kukaan ottanut vieläkään vastuuta itse maanjäristyksestä? Onko edes Al Gaida ilmoittanut että syy on yksinomaan USA:n?

Read previous post:
Bam, Darfur, Afganistan, Irak, Tshetshenia ja Afrikka toivovat myös lisäapua

(ESIMERKIKSI DARFUR) Muiden muassa Bamin kaupunki Iranissa, Darfurin alue Sudanissa, Tshetshenia, Irak, Afganistan ja koko Saharan eteläpuolinen Afrikka toivovat, että...

Close