Kategoriat
Kotimaa

Nuorten miesten sperma huonontunut

(SUOMI) Nuorten suomalaismiesten siemennesteen laatu on huonontunut nopeasti. Selvityksen mukaan alle 20-vuotiaiden siemenneste on 30-45 prosenttia pahemman makuista kuin kymmenen vuotta vanhempien miesten.
”Hyi yäk!”, kakoo testihenkilö nti Imu ottaessaan ns. poskeen Lehden järjestämässä siemennesteen laatua mittaavassa tutkimuksessa. Lehden selvitysten mukaan nuorten miesten siemenneste on niin pahaa, ettei juuri kukaan halua sitä vapaaehtoisesti suuhunsa.
”Nieleminen on täysin poissa laskuista tai ainakin se sitten maksaa enemmän. Nuorilla ei useinkaan ole halua maksaa sellaisesta erikseen”, nti Imu linjaa.
Suomalaisten miesten siemenneste on tähän saakka ollut huippulaatuista kansainvälisissä vertailuissa. Siksi suomalaisnuorista tehty havainto on merkittävä koko maailman mittakaavassa. Syitä pahanmakuiseen siemennesteeseen etsitään ihmisen elinympäristöstä ja -tavoista.

Read previous post:
Ei Kyrenius vaan Quirinius

Hyvä toimitus, luin joulukalenteristanne kirjoituksen "Keisari Augustus lupaa isoja veronalennuksia" (Lehti 4.12.2004) ja hätkähdin. Toimittaja oli käyttänyt Syyrian maaherrasta vanhahtavaa...

Close