Kategoriat
Ulkomaat

Lehden joulukalenteri 13.12.: Vallankumous murjaanien maalla

(ORIENTTI) Murjaanien maalla on alkanut väkivaltaiseksi äitynyt vallankumous, kertoivat paikalliset tiedotusvälineet myöhään maanantaina. Ainakin 30 ihmisen kerrotaan loukkaantuneen väkivaltaisuuksissa eri puolilla valtakuntaa, ja oppositiolähteiden mukaan muutamia henkilöitä olisi myös saanut surmansa. Tietoja ei kuitenkaan ole vahvistettu.
Tapahtumat saivat alkunsa maan pääkaupungissa noin puolenpäivän aikaan, kun maan armeijan joukot piirittivät hallitsija Murjaanien Kuninkaan palatsin ja vangitsivat senaatin legaatit ja asettivat maakuntien satraapit kotiarestiin. Pian tämän jälkeen eri puolilla maata puhkesi mielenosoituksia, joissa vaadittiin Kuninkaan eroa.

”Loppuu se valkoisen miehen hännystely saatana”

Mielenosoittajien mukaan kuninkaan on erottava, koska tämä on julkisesti nöyryyttänyt itsensä ja koko maansa polvistumalla kuningas Herodeksen jalkojen juureen ja rukoilemalla häntä. Tietojen mukaan oppositiopiirit ovat lisäksi käärmeissään maan äskettäisten hallitsijanvaalien tuloksesta, jossa epäillään tehdyn vilppiä Kuninkaan hyväksi.
”Alas lampaat! Kurkkuun hampaat!” julisti väkijoukko hallitsijanpalatsin edessä rytmikkäästi huutaen.
”Liian kauan olemme hännystelleet lännen valkoista kuningasta ja polvistelleet hänen edessänsä. Nyt meidän on aika astua uuteen aikaan, jossa hännystelemme öljy-yhtiöitä ja polvistelemme heidän edessänsä”, linjasi Itämeren silakkaa natustava oppositiojohtaja Viktor Jushtsenko Clearasil-puikko kädessänsä.

Read previous post:
Valtio ulkoistaa suojelupoliisin toiminnot

(HAAPAVESI) Valtio aikoo vielä seuraavien viiden vuoden kuluessa ulkoistaa koko suojelupoliisin eli Supon toiminnan ulkopuolisen toimijan hoidettavaksi, kertovat viranomaislähteet. Asiaa...

Close