Kategoriat
Kotimaa

Kaikki hauska kielletty toistaiseksi maanjäristyksen takia

(SUOMI) Hallitus, ulkoministeriö sekä muut viranomaistahot ovat päättäneet virallisesti kieltää toistaiseksi kaiken hauskanpidon koko maasta, jotta Aasian suurmaanjäristyksen suremiselle ja yleiselle hysterialle saataisiin varatuksi riittävästi aikaa, kerrotaan valtioneuvoston kansliasta.
Hauskanpitokiellon myötä peruutetaan mm. kaikki uudenvuoden ilotulitukset, loppuvuoden urheilutapahtumat ja kyläjuhlat. Ravintolat ja baarit saavat pitää oviaan auki vain keskipäivisin klo 10-14, ja silloinkin asiakkaille saa tarjota vain laihaa ja kylmää kahvia.
”Ohjeena on, ettei kenelläkään saa olla yhtään hauskaa seuraaviin viikkoihin, tai mieluummin ei enää koskaan. Kehotamme kaikkia vaipumaan syvään epätoivoon, vääntelemään käsiään ja toistamaan tuhannen kertaa ’Vaikka ihminen kuinka osaisi lentää kuuhun, ei se luonnonvoimille voi mitään'”, neuvoo ulkoministeriön vt. kansliapäällikkö Frank Murheen-Alho.
Julkisesta hauskanpidosta tai onnellisuuden osoittamisesta voidaan tuomita sakkoihin tai pieksättäväksi niin ”että pysyy se vitun naama näkkärillä”, kertoo Murheen-Alho.
Monet kaupungit ovat viranomaisten mielihyväksi jo ilmoittaneet peruvansa ilotulitukset. Murheen-Alhon mukaan on ihailtavaa, että kunnanisät ovat osoittaneet näin ”ihailtavaa tekopyhyyttä semmoisen alueen hätää kohtaan, jossa kukaan ei ole käynyt muuta kuin joskus hiihtolomalla dokaamassa”.
”Paskat minäkin nakkaisin koko Aasialla, mutta minkäs teet kun valkoisia miehiä meni ja kuoli”, hän päättää.

100 vastausta aiheeseen “Kaikki hauska kielletty toistaiseksi maanjäristyksen takia”

ei hitto ei sille voi mitää eikä muitten siitä vielä tarvii kärsii .. se on nyt mennytta ja tapahtunutta. Ei me niit kuolleita ihmisiä saada takas olla juhlimatta .. ihmisiä kuolee ja syntyy .. minkäs teet.. luonto äiti nyt vaa päätti yllyttää.

1.Huono vitsi
2.Jos ilotulitteet on laittomii miksiniitää myydää?
3.Kuka välittää kiellosta??

No heko heko heko!
Ompas kirjoittajalla hauskaa.
Ei mitään uuden vuoden juhlintaa tarvitsisis kieltää, mutta ei olisi mikään huono juttu jos löytyisi edes vähän kunnioitusta niille 80 000 ihmiselle ketkä on siellä kuollu.

ottakaa pois, aivan käsittämättämön huonolla maulla laadittu ”vitsi”. Onko mielestäsi 100 000 ihmisen kuolema mielstäsi sopiva vitsailun aihe?

Naurettavaa tekopyhyyttä ja itsekästä auttamista kun nyt on syytä auttaa kun turistivaltioissa käy noin. Entäs viime vuonna kun lähi-idässä kuoli 60000 ihmistä maanjäristyksissä, moniko lahjoitti, ketä edes kiinnosti ?
Afrikassa kuolee joka vuosi huomattavasti suurempia määriä nälkään ja tauteihin.
Luonto antaa ja ottaa. Hyvin kirjoitettu vitsi jokatapauksessa.

Yksi parhaista kirjoituksistasi pitkiin 🙂 Ja niinhän se on, että ei ole niin vakavaa aihetta, etteikö siitä vitsiä pystyisi vääntämään.

Niin. Erittäin pikkunätti ja hirtehishuumorinen kukka tästä ylipaisuttelusta. Ihmisiä kuolee päivittäin nälkään, kulkutauteihin jne. ns. kolmansissa maissa ja kuka välittää? Mutta heti kun turistirysät/ministerit/”missit” yms. pääsevät mukaan otsikoihin, onkin kyseessä yhtäkkiä paaaaljon merkittävämpi tapahtuma.
Kaikesta huolimatta jaksamista niille, jotka omaisiaan ovat menettäneet tai kadottaneet aaltohin.
ps. itse jos olisin joutunut ko. katastrofiin osalliseksi ja kotiinpalatessa ns. MTV-pöllöjen ja muiden raatosopulien piirittämäksi (kuten moni näytti vasten tahtoaan joutuvan), olisin liipaissut ensimmäistä räpsijää vastapalloon ja kovaa…

No, on se hyvä kuitenki että joku jaksaa repiä asiasta huumoria, eikä tarvitse olla koko ajan harava penaalissa asiasta. Minua ainakin ilotulitusten peruuttaminen harmittaa enemmän.

Hehe. Hyvä, että jaksetaan tästäkin vääntää huumoria. Ei kyllä pitäisi, mutta motivoi nauramaan aiheelle tuommoiset huumorintajuttomat munapäät jotka tekevät asiasta niin helvetin suuren asian. vaikka se onkin sitä ei se tarkoita ettei asiaa voisi käsitelä keveemminkin. Musta huumori kunniaan!

Mailatkaa tuo niille omaiselle, ketkä odottavat tietoa läheisistään. Mailatkaa se minulle, joka odotan tietoa ystävistä.

Ennen kaikkea pitäs varmaan olla ilonen, että vielä itse on hengissä. Itsellä ainakin hieman elämänarvo nousi tapahtuneen myötä! Mut sama niille ilotulituksille enivei..

Kappas vaan: elämä jatkuu!
Ihan yhtä lailla on ennenkin ryypätty ja ilotuliteltu vaikka olisi mitä tapahtunut. Miksi vitussa nyt on eri asia? Jos tosissaan oltaisiin niin askeesiin pitäisi vaipua joka vitun päivä.
Itse asiassa köyhissäkin maissa, joissa ihmisiä kuolee ja paska haisee, on elämänilo korkeimmillaan. Kyllä siellä nälähädänkin keskellä järjestetään kyläjuhlia (tosin sitä varten ollaan paastottu pitkiä aikoja), kuten eräs dokumentti kertoi. ”It’s just life!” sanovat he. Länsimaiset kun ovat tottuneet siihen, että kynnen lohkeaminen on katastrofi, niin heti ollaan muna pystyssä nyt siellä avustamassa ja ollaan suunnittelemassa rahojen käyttöä uudestaan. Ihan hyvä juttu, mutta aika tekopyhää.
Hyvä, ettei WTC-iskujen takia esim. kuitenkaan lopetettu mitään.

oho, voiko oikeasti osa porukasta olla noin dorkia että otti ton jutun tosissaan, ei jessus.
huumorin kukka on kaunein kukka mut missä yhteydessä sitä heitetään niin se taas kertoo vitsin heittäjästä.

mautonta
ja te vitun idiootit jotka otitte tämän tosissaan, ampukaa vaikka itsenne

Eihän tässä irvailla itse onnettomuudelle vaan kotimaisille tekopyhille kukkahatuille.

Se on hyvä kun asiasta tehdään täysin vitsi, vaikka se oli 700v suurin katastrofi vai oliko vallan koskaan. Lynkkaus porukka olisi jo käytännössa katsottuna kasassa sille joka tämänkin ”vitsin” on tehny…

Onhan tämän tekiä tietenkin hieman idiootti , mutta minkäs hän itselleen mahtaa?

Jep, onnettomuus on tietenkin kamala, mutta irvailun kohde tässä ei ole se itsessään.
Eikä tämä kyllä mautonta olekaan. Kuva, jossa rannalle huuhtoutuneiden ruumiiden yllä lukee teksti ”taiwan has quit irc (excess flood)” on mautonta

Eikä todellakaan ollut 700v pahin onnettomuus:
Although the earthquake was the fourth most powerful recorded since 1899, the likely death toll is lower than would have been the case if it had struck at a densely populated area. The deadliest earthquakes since 1899 were the Tangshan, China, earthquake of 1976, in which at least 255,000 were killed (estimates for this earthquake are as high as 650,000), the Ashgabat, Turkmenistan earthquake of 1948 (110,000), the Tsinghai, China earthquake of 1927 (200,000), the Tokyo earthquake of 1923 (143,000), and the Gansu, China earthquake of 1920 (200,000). The deadliest known earthquake in history occurred in 1556 in Shaanxi, China, with an estimated death toll of 830,000, though figures from this time period may not be reliable
tv: en.wikipedia.org

Lehti parodioi … lehtiä, ja mistäs muusta … lehdet kirjoittavat juuri nyt kuin tästä tapauksesta? Näissä muutamissa parodioissa ei ole minusta ollut mitään loukkaavaa uhreja tai heidän omaisiaan, vaan ainoastaan meidän suomalaisten — varsinkin median — ylireagointia kohtaan. Löysätkääpä nyt sitä kukkahattua ja lukekaa huumorinne. Tai jos tämä tuntuu liian korkealentoiselta, uhratkaa itsenne Iltalehtien alttarilla. Heille surunne on rahaa.

just, onko tää ees totta?? jos on ni kieroutunut huumorintaju virkavallalla, ei hele…. SEO UUS VUOSI JA HAUSKAA ON VÄKISINKI!

Tälläsissä ”isoissa kuolemissä” pitäs juuri VÄLTTÄÄ olematta vaan ja joukko hysteriaa. Joten pitäisi tehdä juttuja, keksiä ajan vietettä

todellakin totaa miksi vitussa saatanan suretaan jotain vitun ihmisiä kun kiina tekeee meille niitä 10000000lisää

Ei voi kun ihmetyksellä seurata tätä suomalaisten (jotka eivät tunteneet katastrofissa kadonneita/menehtyneitä) ja iltapäivälehtien hurskastelua asian tiimoilta. Shit happens. Get over it.

“Paskat minäkin nakkaisin koko Aasialla, mutta minkäs teet kun valkoisia miehiä meni ja kuoli”
Eiköhän kaikkien täälläkin mauttomuudesta valittaneiden pitäisi lukea uudestaan tuo kohta, ja miettiä miksi tämä juttu on yleensä kirjoitettu.

Mitäs perkelettä meiltä hauska kielletään? Saa tulla koittaan estää hauskanpitoa. Ja sellast sattuu, paska säkä niillä jotka kuoli.

Hienoa. Euromiljoonalla saa kuin riisinjyvän per naama, jos kodittomia on se 500000 kappaletta.

Ensin valitetaan liikakansoituksesta, sitten kun joku vastaa valituksiin, on koko maailma sekaisin.
Be careful, what you wish for..
Artikkeli on aivan mahtava ja osui asian ytimeen tuossa ”..valkoisia miehiä meni ja kuoli”

Huikeaa pikkunättiä osoittelua ihmisten tekopyhyydestä. 10+ ja papukaijamerkki!

Asia juttu =) Tosin niitä kuolleita on 200,000 eikä 100,000 kuten joku väitti, ja voipipa olla jopa enempiki, mistäs sitä kukaan tietää..
Voimia kaikille jotka joutuivat kärsimään jollain tavalla ko. tapauksesta

Helppo on irvailla toisen ihmisen tuskalla ja hädällä, jokainen kuollut ihminen on kuitenkin ihminen, musta tai valkoinen.
Sen verran jokaisessa pitäisi olla ihmisyyttä että osaisi hiljentyä suurtuhon kohdatessa.
Tämä koskettaa koko maailmaa.

Vittu eniten naurattaa noi ihmiset jotka luulee ton olevan totta :D:D:DD:D:D:D::DD:D:D:D:D

Ja totta puhuen tuo tuhu ei vaikutan millään vitun tavalla mun elämään… aki sirkesalolta vissii turha oottaa uusia biisejä 😀
nyt vei vähän enemmänki ku vaan käden 😛

menny herrojen maailmanympärimatkat mönkään ni ei rahvaatkaan sovi turhia ilostella

Joo ihan heti tollanenki päätetään :PPPPPPPP niitä ilotulitteitaki on jo myyty ihan tarpeeks että niilläkin pääsee pitää hauskaa
ja varmaa toimii tollanen Pyh Paska puhetta

Hei, nyt jokanen pidättää hengitystä tuhat sekuntia ja tehään yhteis itsemurha, kukaan ei saa olla iloinen eikä enää elää omaa elämäänsä! Eiväthän aasialaisetkaan saa!
Miettikääs mitä hittoa se hiljentyminen auttaa? Jos olette tosiaan noin kiinnostuneita tosta ja pahoillanne niin menkää tekemään vaikka ilmastöitä seisomaan kadun kulmaan keräyskuppi käteen punasen ristin työntekijäksi, noni, johan se into väheni kun pitäis ite tehä jotain jollekkin.

Sitä sattuu ja tapahtuu, onneksi meidän Ali ei kuollut. silti tarvii viedä meiltä hauskaa pois.

voi vittu … ei oikeesti :D:D:D:D vois vaikka mennä runkkaa…. vois vähempää kiinnostaa …. huomenna uusvuos 😮 eiks sillo pidä vittu perkele joo en tajua . ÄLIÄLIÄLI ON PARAS!

Vihmoo kuin viima, tuulee kuin tuuli, järisee kuin maanjäristys, aaltoilee kuin tsunami. Mikä se on ?
Kukkapuketti, jossa on eloonjääneitä.

Irakissa kuoli kymmeniä tuhansia ihimisiä myös, mutta tuo irakin katastrofi bushin toimesta tapahtuikin vuoden sisään.
tämä maanjäristys tappoi päivässä ja uhreja monista kansallisuuksista. Tottakai tämä koskettaa ihimisiä enemmän kuin irakin tapahtumat.
On se huvittava kun tyypit ottaa lainauksia historiasta esim. tyyliin ”v. miekka ja kuoli 200000 ihmistä” miksi nyt pitäisi olla surullinen? just joo.
Itseä ainakin surettaa

Suuri tuho oli, mutta on ihmisiä ennekin kuollut luonnonkatastrofeihin. Shanxissa, Kiinassa, kuoli maanjäristyksen vuoksi 830 000 ihmistä 1556 ja 1970-luvulla (en muista vuotta) samassa maassa kuoli 240 000. Olin Lontoossa vielä eilen, siellä paikallinen SkyNews-televisiokanava sanoi: ”Suurin tuho ihmiskunnan historiassa.”

Mnjaahs…ja mitä vittua se hyödyttää jos me muka ruvetaan suremaan hahhahhahaha.. jumalaut..kuka keksii tällast paskaa :DDDD

Sai nauraa pitkästä aikaa 😀 😀
Sehän nyt on niin, että tämä maanjäristysasia on jo vyörynyt yli äyräittensä suorastaan hyökyaallon lailla, että jospa tän asian turhanpäiväinen kauhistelu loppuisi.
Mua ei voisi vähempää kiinnostaa koko juttu. Tosiasia on nyt vaan se, että maa järisi, pari isoa aaltoa tuli ja ihmisiä kuoli.
Siellä kun nyt vaan sattui olemaan pari ihmistä täältä sivistysvaltioista, niin senkö takia siitä piti niin helevetinmoinen haloo nostaa. Ei edes radioa voi pitää auki, kun koko päivän YHÄ tulee jotain vitun voivottelua ja surkuttelua.
Sielläpäin maalimaa maanjäristyksiä sattuu melkeen harva se päivä ja niissä kuolee ihmisiä. Muistakaapa voivottelijat tämä sitten kun uutisisssa seuraavan kerran puhutaan into-kiinan maanjäristyksestä.
Ugh. Olen puhunut!.

Juttu kyllä kertoo hyvin median ja valtion tavan kertoa asiat. Tarkoitan että _todellakin_ tekopyhää hommaa.. Ja kuten aiemmin tuossa joku mainitsi että siellä ”järisi ja aaltoili ja ihmisii kuoli” niin tuo on totta, minkäs me enää sille teemme paitsi lahjoitamme esim. rahaa sinne. Mutta mitä vittua varten joka saatanan sekuntti radiosta teeveestä tulee juttua siihen liittyen! Ymmärrän että uhrien omaisia kiinnostaa asia, mutta kyllä silti siihen uutisointiin riittäisi että tulisi vain normaalien uutisten yhteydessä juttua tuosta. Miksi vitussa pitää olla ”ylimääräinen uutislähetys” tämän takia vaikka niissä ei kerrota mitään uutta? Tai jos kerrotaan niin sanotaan uusi uhriluku joka on 10000 suurempi kuin viimmeksi, ja sitten sanotaan että mennää auttaan niitä. kaikki tämä tiedettiin varmasti jo ennen kyseistä ”ylim. uutislähetys” Ja mikäli ei tiedetty niin sen saa tietää sitten normaalien uutisten yhteydessä.
Ja tästä ”vitsistä”. Se otti kantaa hyvin tähän mediaan ja valtion tapaan käsitellä asiaa. Itseänikään ei kiinnosta mitkään kaupunkien ilotulitukset, mutta tuo että kaikkien pitää olla niin ”surullisia” aiheesta on naurettavaa. Ja varsinkin ihmiset joilla ei ollut tuolla yhtään läheistä ja silti surkuttelevat päivät pitkät asialla, saisivat olla hiljaa! He voivat keskusetella asiasta mutta minkä vitun takia heillä ei ole muuta keskusteltavaa, kuin tämä?
Todellakin on ihmisiä ennenkin kuollut paljon, ja on silloinkin heille lahjoitettu rahaa, ei tämä ole poikkeus, ymmärrän tämän. Itsekki osallistuin spr:n keräykseen.
Eli ainoa iso ongelma tässä on median ja valtion liiottelu. Itse asia on toki kauhea mutta tapa miten asia käsitellään. Ja se että valiota on haukuttu koska se ei ole kertonut asioita tarpeeksi hyvin, paskaa. Se itekkää tienny asioita tarpeeksi hyvin, koittakaapa ite tehä noita hommia niin varmaa käsitätte.
menkää pois, minäkin menen

Ja onhan niitä ihminen itsekin aiheuttanut pari kohtalaisen kokoista katastrofia, niissä vaan ei kuollut länsimaalaisia (ahtaasti tulkieten):
Hiroshima: — Everything within four square miles was destroyed.
Instantly Killed:
70,000
Instantly Injured:
70,000
December 1945 total death toll:
140,000
1950 total death toll:
200,000
Nagasaki: — Everything within three square miles was destroyed.
Instantly Killed:
40,000
Instantly Injured:
60,000
January 1946 total death toll:
70,000
1950 total death toll:
140,000

Hahhahha, Ilta-Sanomien keskustelupalstalla joku oikeasti ehdottaa ilotulitteiden kieltämistä, koska uudenvuodenpäivä on julistettu surupäiväksi.

MTV3 ei lähetä lauantaina mainoksia
Julkaistu 30.12. 18:50
Aasian maanjäristyksen aiheuttama katastrofi muuttaa tv-ohjelmistoa. Uudenvuodenpäivänä klo 12 Yleisradiossa pidettävän tasavallan presidentin puheen välittävät samanaikaisesti tällä kertaa myös kaupalliset kanavat MTV3 ja Nelonen.
Lauantaina Suomessa järjestetään yleinen suruliputus, ja MTV3 on päättänyt, ettei se lähetä silloin lainkaan mainoksia.
TV1, MTV3 ja Nelonen tekevät päivittäin ylimääräisiä uutislähetyksiä. Lisäksi TV1:n ja MTV3:n aamu-tv-lähetykset palasivat joululomalta suunniteltua aikaisemmin ja keskittyvät katastrofin käsittelyyn.
Viikonvaihteessa ohjelmanmuutoksia on eniten lauantaina. TV1 vaihtoi Itse valtiaat – urheilumusikaalin uusintalähetyksen paikalle klo 12.30 Aasian katastrofiin liittyvän hengellisen keskustelun, TV2 latinalaistanssikilvan gospelkonserttiin ja illan uuden huumoriohjelman Banaaniuutiset kotimaiseen raporttiin Pohjantähden alla. MTV3 ei lähetä iltapäivällä Uuno Epsanjassa -elokuvaa. Tilalle tulevan elokuvan nimi selviää perjantaina.
Myös Speden parhaat -sarja tekee tilaa katastrofin käsittelylle. Nelonen jättää iltapäivästä pois Maailman hauskin vitsi -ohjelman ja lähettää sen sijaan ohjelman Presidenttien koirat.
Myös sunnuntaina ja ensi viikolla ohjelmistoon on tulossa muutoksia.
(Helsingin sanomien verkkoliite)
—-
Joutuuko Lehti kohta lopettamaan samasta syystä kuin Pahkasika; jutut käyvät myöhemmin liian todenmukaisiksi?

Ketään ei koskaan muista juuri sitä että niillä paikallisilla ihmisillä meni omaisten lisäksi myös asunnot ja elanto.
Näin se vaan menee Länsimaisessa mediassa, että se on kauheeta ainoastaan jos valkoisia kuolee.

Tämä on kyllä parasta mitä olen lukenut piiiitkään aikaan! Olen niin samaa mieltä 😀

”Lauantaina Suomessa järjestetään yleinen suruliputus, ja MTV3 on päättänyt, ettei se lähetä silloin lainkaan mainoksia.”
Hoi! Hienoa! Kunhan ei vaan niitä saatanan ylimääräisiä uutislähetyksiä tulisi.
Augistilta jälleen loistavaa tekstiä.

Periaatteessa hassua katsella kukkahattujen vouhkaamista onnettomuudesta. Ärsyttävää vaan, että moinen suppeakatseinen iltalehtien uhri voi tällä menolla päästä vaikka muotivillityksen seurauksena presidentiksi jonain päivänä.

Näinhän se on nähtävä!Kaikki vain muu jää kun tällainen katastrofi sattuu!Mikä on tällaisessa kansainvälisessä yhteiskunnassa, voiko sanoa pakollinen reaktio ja vain jo senkin takia että katastrofi sattuin maanosan väkirikkaimmassa ja köyhimmässä paikassa!Ja kieltämättä on jo inhoittava kuunnella itse toimittajien typeriä kysymyksiä itse selviytyjiltä, mitkä kyllä ovat vain entisestään syventämään tuntemuksia!Täytyy vain muistaa että maaäidin luonnon voimat ovat ihmisille voittamattomia, niitä ei kukaan pysty estämään ja arvioimaan!se vain luonto tuo mahtinsa aina pahimalla ja yllättävällä tavalla esille!Niinkuin sananlasku menee…sen minkä se(maa,luonto) antaa, sen se myös ottaa!

Näitä katastrofeja ehdottomasti tarvitaan. Mistä me riitelisimme keskenämme jos emme saisi vääntää suuta siitä kuinka kaikki muut reagoivat väärin, ajattelevat väärin, surevat väärin, elävät väärin, kuolevat väärin, muistavat väärin, ja väärin väärin. MOT.

On mielestäni aivan eri asia puhutaanko siitä että vääntää mautonta vitsiä itse onnettomuudesta vaiko siitä että tapahtuneesta huolimatta pitää hauskaa, nauraa ja juhlii.
Ensimmäiseksi mainitun suhteen kannattaa olla ainakin hyvin varovainen sillä terapeuttisen huumorin ja mauttomuuden raja on hyvin häilyvä.
Sen sijaan jälkimmäisen suhteen ei ole minusta mitään mieltä syyllistää hauskanpitäjiä siitä että he juhlivat vaikka toisaalla kuolikin 150 000 henkeä tsunamissa. Ei ole niin suurta surua etteikö samalla voisi olla iloa.
Taannoisen läheisen poismenon jälkeen oikeastaan parasta terapiaa ovat olleet ne hetket kun joku ystävä on saanut hetkeksi nauramaan katketakseen vaikka samaan aikaan olisi olo ollutkin maahanlyöty.
Naurakaa ja juhlikaa mutta hyvällä maulla.

kansallisen surupäivän takia MTV3-kanavalla ei esitetä mainoksia huomenna 1.1.2005. Lisäksi joitakin ohjelmia jää pois ja vaihtuu toisiin.
Tietoja poisjäävistä ja vaihtuvista ohjelmista sekä ohjelmistoon lisättävistä ylimääräisistä lähetyksistä:
Aamupäivän lastenohjelmakokonaisuudesta jätetään pois Transformers Energon.
Lauantain perhe-elokuva vaihtuu: Tumma kristalli jää pois ja sen tilalla esitetään Koirani Skip.
Tintin seikkailut -sarjan jakso vaihtuu: Tintti Tiibetissä jää pois ja sen tilalla esitetään jakso Castafioren korut.
Uuno Epsanjassa -elokuvan tilalla esitetään Risto Jarvan Jäniksen vuosi.
Jään legendat sekä Speden parhaat jäävät pois ohjelmistosta.

MTV3 jättää mainokset pois -> ei mainostuloja -> ei tuloja joita joku voisi ehdottaa lahjoitettavaksi avustustoimintaan. Hauskaa havaita linjakkuutta toiminnassa.

pitäiskö kirjoittaja ampua vaiko vain ruoskia. miten voi olla noin aivoton tapaus, joka kuitenkin osaa kirjoittaa

laxa: ”Haha. Huomaa jo tuon Frankin sukunimestä, että tää on pelkkä vitsi. :)”
On kyllä aika pällejä ihmisiä kun eivät jo vähemmästä huomaa.

Vitunko väliä jos porukkaa kuolee? Kaikki me täältä lähetään tavalla tai toisella.

Im just a bloody normal bloke, a normal bloke who likes a bit of torturesanoo:

Niimpä niin.. Pelkkää etuahan tästä olisi, kun vain olis joku joka osais ohjata hyödyn oikeisiin taskuihin. Suotta sinne nyt enää rahaa aletaan tunkea avustukseen, kuolkoot loputkin kärsivät pois ja sitten jäljelle jääneet tavarat yms. jaettaisiin muille.

”just joo… ja pointti tässä taas oli?”
Eh. Vaikea kuvitella tekstiä jossa pointtia alleviivattaisiin selkeämmin. Kylläpä maailmassa on aika vitun tyhmiä ihmisiä.

Helmi kirjoitus 🙂
Yhtä helmi kyl Anonymous-kommentti tossa yllä 🙂

Minua ainakin hämmentää se, että järjestelmällinen tappaminen erään lipun alla on sallittua, mutta sitä ei sure kukaan, vaan tappajien jopa annetaan olla ylpeitä suorituksestaan.
Luonnonkatastrofissa kuolleet taas aiheuttavat kauhistelutulvan.
Toki on eri asia, kun suomalaisia kuolee PALJON, mutta kyllä tsunaminjälkeinen hurskastelu on huidellut maailmallekin paljon.
HOW LONG WE ARE GOING TO LET NAZISM LIVE?
En saanut pointtiani tähän mutta ÄRSYTTÄÄ.
ja surettaa myös(mutta en kyllä kaipaa nonstop uutistulvaa kauhistellakseni asiaa)

(hymyä naurun jälkeen) Älkäähän ihmiset peljätkö ja ottakaa rauhallisesti.

Kyllä niin sairasta ja säälittävää tekstiä joiltain…..

Read previous post:
Televisiolupatarkastaja yllätti Mikael Jungnerin

(HELSINKI) Yleisradion tuleva toimitusjohtaja Mikael Jungner (sd.) on jäänyt kiinni luvattomasta television katselusta. Lupatarkastaja, väkivaltaisuuden ja alkoholismin takia varsinaisesta virastaan...

Close