Kategoriat
Seksivau

Jeesus tippui Diili-kilpailusta

”You’re crusified!” julisti Donald ’Pontius’ Trump ja osoitti Jeesusta
(JERUSALEM) Diili-ohjelmassa koettiin eilen yllätys, kun yksi kilpailun ennakkosuosikeista tippui jatkoon päässeiden joukosta. Kilpailun päätuomari Donald Trump päätyi tiputtamaan Jeesus Nasaretilaisen jatkosta kilpailun yhdeksännellä kierroksella, kun Jeesuksen johtama ryhmä hävisi tehtävässään toiselle ryhmälle.
Erikoiseksi päätöksen teki se, että tällä kertaa Trump ei tehnyt päätöstä yksin, vaan päätyi kysymään neuvoa avustajiltaan. Heidän mielipiteensä oli hyvin jyrkkä: häviö oli vain Jeesuksen syytä, ei joukkuetoverina häärineen hullun murhamiehen Barabbaan.
Tämän seurauksena Barabbas jatkoi matkaansa hissillä kohti Trumpin kattohuoneistoa, kun taas Jeesus lähti pitkälle matkalleen kohti Golgataa.

”Saarna vuorella oli täysi susi”

Joukkueet kilpailivat tällä kertaa siitä, kumpi pystyy markkinoimaan paremmin vapaasti valittua aatetta.
Siinä missä kilpailevan joukkue päätyi Suuren Cthulhun johdattelemana markkinoimaan niin maailmanloppua kuin vapaata seksiä erilaisten näytösten ja promovideoiden avulla, otti Nasaretilaisen joukkue erilaisen lähestymistavan.
Joukkue kiipesi vuorelle ja alkoi saarnata ihmisten tasa-arvoisuudesta ja lähimmäisrakkaudesta. Saarna jäi torsoksi siitä huolimatta, että joukkue jakoi osallistujille pientä suolaista palaa puheen keskellä.
Nasaretilaisen joukkueessa kilpaillut Madonna ei säästellyt sanojaan parjatessaan kilpatoveriaan.
”Kyllä sen tuollaisesta hihhulista näki heti, ettei tästä tule mitään. Ihme hippiliike, kun pitää mennä vuorelle ja puhua porukalle kun ne istuvat ruohikolla ja syövät leipää ja kalaa. Eihän se ääni edes kanna siellä ilman vahvistinta. Takarivi ei varmasti kuullut mitään”, Madonna valitti rintojaan korostaen.
Suuren Cthulhun joukkue sai kannattajikseen noin kaksi kolmannesta koko maailman väestöstä, ja Nasaretilaisen oli aika joutua tuomiolle.
”Selvästi näki, ettei tuosta ollut johtajaksi. Tuskinpa se suurta kansanliikettä olisi saanut taakseen tulevaisuudessakaan”, Trump kommentoi kilpailun jälkeen.

Read previous post:
Lehden joulukalenteri 5.12.: Verotoimistojen vähäisyys huolettaa syrjäseutujen ihmisiä

(NASARET) Useimpien ihmisten mielestä hallintopalvelujen keskittäminen vain suurimpiin kaupunkeihin sekä maakuntakeskuksiin uhkaa syrjäseutujen asukkaiden tasa-arvoa. Monista kylissä ei ole enää...

Close