Kategoriat
Seksivau

Britit voittivat Rumin kansakunta -kilpailun karsinnat Euroopassa

(DOUARNENEZ) Yhdistyneitten kansakuntien esteettinen valiokunta päätti varhain lauantaiaamuna, että britit ovat Euroopan rumin kansakunta. Kamppailu maltalaisten kanssa oli tiukka, mutta lopulta raati päätyi valitsemaan britit Euroopan vastenmielisimmiksi.
”Margaret Thatcher, prinssi Charles, The Beatles…lista on loputon. Sellaisia hörökorvaisia ja vinohampaisia kuvatuksia kaikki. Paperipussit niille kuuluisi päähän”, valiokunnan puheenjohtaja Gerald Heidegger perustelee valintaa inhosta vavahdellen.
”Siinä seurassa eivät paljoa Maltan ylipainoiset ja mursuviiksiset sekasikiöt painaneet.”
Suomi ei tänäkään vuonna pärjännyt kisoissa, vaikka koekuvauksiin lähetettiin kuvia niin tunnetuista urheilupomoista kuin turhista julkkiksistakin.
Britannia lähtee voittonsa ansiosta edustamaan Eurooppaa Rumin kansakunta -kilpailuun, joka pidetään helmikuussa New Yorkissa. Viimeksi kisa pidettiin neljä vuotta sitten, jolloin voittajaroduksi nousi vanha ”kirkkovenenaamojen” rotu eli Predatorit.

Yksi vastaus aiheeseen “Britit voittivat Rumin kansakunta -kilpailun karsinnat Euroopassa”

“Suomi ei tänäkään vuonna pärjännyt kisoissa, vaikka koekuvauksiin lähetettiin kuvia niin tunnetuista uhreilupomoista kuin turhista julkkiksistakin.”
Voi ei! Marttyyrimittarit räjähtävät, kun uhreilupomot palaavat kisoista kotiin!

Read previous post:
Louhimies ja Selin selvittävät välinsä nyrkkeilyottelussa

(HEVONPERSE) Fyysisesti suuri elokuvatuottaja Markus Selin ja ohjaaja Aku Louhimies ratkaisevat välinsä nyrkkeilemällä. Paha maa -elokuvan tekijänoikeuksista riitaantuneet miehet astuvat...

Close