Kategoriat
Kotimaa

Supo syyttää Alpo Rusia teleurkintajutun päätekijäksi

(TWILIGHT ZONE) Suojelupoliisin johto pitää Alpo Rusia syyllisenä Soneran teleurkintajupakkaan. Supon edustaja paljasti syytökset Lehden erikoishaastattelussa.
”Selvitystemme mukaan teleurkintajutun taustalla on Saksan demokraattisen tasavallan salaisen poliisin eli Stasin entinen vakoilija, koodinimi XV 11/69. Edelleen selvitystemme mukaan tämä koodinimi on yhtä kuin ulkoministeriön ulkoasiainneuvos Alpo Rusi. Rusi on syyllinen. Rusi on kuunnellut jotain ja vuotanut. Uskokaa nyt”, pyysi suojelupoliisin edustaja Veikko Äsdeepee.
Teleurkintajutussa suojelupoliisin päällikköä Seppo Nevalaa, osastopäällikköä Petri Knapea ja pohjoisen yksikön aluepäällikköä syytetään virkavelvollisuuden rikkomisesta. Lisäksi aluepäällikkö ja Soneran entinen turvallisuuspäällikkö joutuvat syytteeseen törkeästä viestintäsalaisuuden loukkauksesta.

Kenestä uusi EU-komissaari?

Äsdeepeen mukaan suojelupoliisi julkaisi epäilynsä nyt, koska aika oli kypsä. ”Tämä homma on alkanut elää omaa elämäänsä jo ajat sitten. Meidän laskujemme mukaan kukaan kansalainen ei enää tajua kokonaisuutta eikä ainakaan ole asiasta kiinnostunut. Kansa tykkää noitavainoista ja Rusi on tuttu nimi. Ei meinaan tarvinnut kauaa miettiä että ketä syytettäis”, Äsdeepee perustelee. ”Alpo, Alpo Alpooooo”, hän lisää.
Lehden tavoittama Alpo Rusi kommentoi uutta käännettä niukkasanaisesti. ”Tsastavan kartaani ja pari kiloa paskaa päälle”, Rusi sanoo.
Suomen tuore EU-komissaari Olli Rehn ilmoitti välittömästi jättävänsä työnsä voidakseen paremmin puolustaa ystäväänsä Rusia. Lehdelle demaripiireistä vuodetun tiedon mukaan ”vitun kauan se komissaarisalkku kepulla jo olikin”.

Read previous post:
Tupopöydässä siirrytään viisikantaan

(HAADES) Työmarkkinaosapuolet yrittävät aukaista pahaan umpisolmuun ajautuneita tupo-neuvotteluita uuden neuvottelumallin avulla. SAK:n ja EK:n edustajien mukaan tupopöydässä siirrytään viimeistään loppuviikosta...

Close