Kategoriat
Ulkomaat

Japani lähettää Godzillan vahvistukseksi Irakiin

(TOKIO) Japani vahvistaa joukkojaan Irakissa lähettämällä Godzillan Lähi-itään. Asiasta ilmoitti pääministeri Junichiro Koizumi tänään iltapäivällä pidetyssä teeseremoniassa. ”Liian pitkään länsimaat ovat pilkanneet osallistumistamme! Pyhä tuuli tulee ja osoittaa, että Nousevan auringon maassa vielä henki pihisee!” vouhotti Koizumi.
Japanilaisviranomaiset vakuuttavat, että tällä kertaa Godzilla pysyy aisoissa eikä ryhdy epähuomiossa tuhoamaan kaikkea. Ydinräjäytysten yli puoli vuosisataan sitten herättämä Godzilla on viimeksi nähty rauhanturvatehtävissä Tokiossa viime vuonna, jolloin se taisteli Mothran ja Mechagodzillan kanssa. Kaupunkeja tuhoava merihirviö itse kieltäytyi kommentoimasta asiaa.

Yksi vastaus aiheeseen “Japani lähettää Godzillan vahvistukseksi Irakiin”

(R’LYEH) Yhdysvaltain johtama ns. halukkaiden koalitio on saamassa uuden, merkittävän liittolaisen. Muinainen hullu jumalolento Suuri Cthulhu liittyy tukemaan Yhdysvaltojen pyrkimyksiä vapauttaa Irakin kansa maailman suurimmasta tyrannista ja hänen johtamastaan hirmuhallinnosta. Asiasta ilmoitti Yhdysvaltain puolustusministeri Donald Rumsfeld perjantain välisenä yönä.
”Irti päästyään Cthulhu tulee todennäköisesti tuhoamaan sunnikolmion ja koko hedelmällisen puolikuun alueen. Eloonjääneitä tuskin on, mutta mikäli näin käy heidät orjuutettaneen yhdessä koko muun maailman kanssa”, linjasi rituaaliviittaan pukeutunut Rumsfeld.
”Iä, iä, Cthulhu fhtagn”, totesi Rumsfeld R’Lyehin epäeuklidisessa palatsissa pitämänsä tiedotustilaisuuden päätteeksi etäisesti kalalta tuoksuen.

Read previous post:
Supo syyttää Alpo Rusia teleurkintajutun päätekijäksi

(TWILIGHT ZONE) Suojelupoliisin johto pitää Alpo Rusia syyllisenä Soneran teleurkintajupakkaan. Supon edustaja paljasti syytökset Lehden erikoishaastattelussa. "Selvitystemme mukaan teleurkintajutun taustalla...

Close