Kategoriat
Ulkomaat

Jedi-ritarit, velhot ja supersankarit siirtyvät loogiseen taikavoimien käyttöön

(THE DAGOBAH SYSTEM) Yli-inhimillisillä taikavoimilla varustetut kansat ja yksityishenkilöt siirtyvät loogiseen taikavoimien käyttöön vuoden 2008 alussa. Asiasta päätettiin ihmisten ja supervoimaisten huippukokouksessa viime yönä. Ihmiskunnan edustajat olivat erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntyyn.
”Vuosikaudet meitä ihmisiä on nöyryytetty ja hämmennetty täysin mielivaltaisesti. Taikavoimien omistajat ovat käyttäneet kykyjään vain halutessaan. Siitä on sitten seurannut meille ihmisille kaikenlaista paskaa, kuten tarpeetonta jännitystä ja väkivaltaa. Onneksi tämä kaaos nyt loppuu”, ärähti ihmiskunnan neuvottelijana toiminut etsivä Andy Sipowicz.
Eniten ihmiskuntaa hiersi jedi-ritarien ja velhojen ennalta-arvaamaton toiminta taistelutilanteissa. ”Mikä järki on siinä, että Gandalf voittaa jonkun Balrogin sylipainissa, mutta sama velho ei meinaakaan käyttää voimiaan silloin kun lauma örkkejä käy päälle? Luke Skywalker puolestaan on suuri jedi. Hänellä on käytössään koko vitun Voima, muttei aikomustakaan käyttää sitä stormtroopereita ja hiekkaihmisiä vastaan. Välillä osataan mitä vaan ja välillä ollaan aivan täysiä tolvanoita. Tälläisestä itsetehostuksesta on tultava loppu”, Sipowicz siteerasi ihmiskunnan neuvotteluvaatimuksia.
”Turpas kiinni, senkin saatanan perverssi toogarunkkari”, Sipowicz kuittasi velhojen edustajan Sarumanin vastaväitteet.

Vaikea sopu

Sopimuksen synty oli erittäin täpärällä, sillä vielä alkuviikosta kokous keskeytyi uhkaavalta vaikuttaneeseen välikohtaukseen. Vanhan Yodan metafyysinen hahmo huvitti yleisöä nostamalla Voiman avulla Sipowiczin paidankauluksen pois etsivän housuista. Kokous keskeytettiin ja suutaan pyyhkivä poliisimies sulkeutui takahuoneeseen pitämään kahdenkeskistä neuvottelua läpikuultavan jedimestarin kanssa. Lehden saamien tietojen mukaan Yoda on tuon neuvottelun jälkeen puhunut vain muutaman lauseen, kaikki suoraa sanajärjestystä käyttäen.
Välikohtauksen jälkeen ihmiskunta oli kokouksessa lopullisesti niskan päällä. Ennen sopimuksen syntyä ihmiset joutuivat muodollisena eleenä luopumaan etuotto-oikeudestaan kauniisiin naisiin.
Supersankarit jäivät kokouksessa vähemmälle huomiolle. Ainoastaan Hämähäkkimiehen seitin käytön loogisuus asetettiin erityistarkkailuun. Mustanaamio ja Super-Hessu saivat kiitosta osoittamastaan pitkäaikaisesta loogisesta toiminnasta.

Yksi vastaus aiheeseen “Jedi-ritarit, velhot ja supersankarit siirtyvät loogiseen taikavoimien käyttöön”

Esitettiinkö kokouksessa perusteluja sille, miksi Kongon mandrillit jätettiin sopimuksen ulkopuolelle?

Read previous post:
Japani lähettää Godzillan vahvistukseksi Irakiin

(TOKIO) Japani vahvistaa joukkojaan Irakissa lähettämällä Godzillan Lähi-itään. Asiasta ilmoitti pääministeri Junichiro Koizumi tänään iltapäivällä pidetyssä teeseremoniassa. "Liian pitkään länsimaat...

Close