Kategoriat
Ulkomaat

Godzilla palasi pettyneenä Japaniin

(FALLUJA) Jättimäinen atomihirviö Godzilla on palannut pettyneenä kotiin rauhanturvaustehtävistään Irakissa. Viranomaislähteiden mukaan hirviötä alkoi sapettaa, kun se huomasi, ettei maassa ole yhtään tuhottavaksi kelpaavaa kaupunkia jäljellä.
”Gojira-san on järkyttynyt ja pettynyt Irakin suurkaupunkirakentamisen kehnosta tilasta”, kertoi virallinen tiedottaja Hirohito. Asiantuntijalähteiden mukaan tulos oli odotettavissa, Godzilla kun on tunnetusti perin ronkeli. ”Emme voi olettaa, että mahtava Godzilla kykenisi työskentelemään täysipainoisesti tällaisissa olosuhteissa”, tiedottaja sanoi.
Asiaan mitenkään liittymättömän Lauri Ihalaisen mukaan kumihirviö itse asiassa jätti tehtävänsä kesken tukeakseen palkansaajajärjestöjen tupo-vaatimuksia. ”47 euron korotus kuukausipalkkoihin tai 28 sentin korotus tuntipalkkoihin”, sanoi Ihalainen.

Read previous post:
Jedi-ritarit, velhot ja supersankarit siirtyvät loogiseen taikavoimien käyttöön

(THE DAGOBAH SYSTEM) Yli-inhimillisillä taikavoimilla varustetut kansat ja yksityishenkilöt siirtyvät loogiseen taikavoimien käyttöön vuoden 2008 alussa. Asiasta päätettiin ihmisten ja...

Close