Kategoriat
Ulkomaat

Pahan liitto: ydintuho ratkaisu ympäristöongelmaan

(MORIA) Pahan liitto on ratkaissut kasvavan ympäristöongelman. Liitto päättyi useita viikkoja kestäneiden neuvotteluiden jälkeen siihen tulokseen, että maailman kehityksen kannalta paras ratkaisu on nopea ja kattava ydintuho.
Pahan liiton puhemieheksi valittu presidentti G. W. Bush ilmoitti sunnuntaisessa tiedotustilaisuudessa, että ydintuho on ainut oikea ratkaisu myös inhimillisestä näkökulmasta katsottuna.
”Liikakansoitus, nälänhätä, lukutaidottomuus, liikalihavuus, Microsoft. You name it. Tämä on paras ja nopein ratkaisu kaikkeen. Yhdysvallat tulee tekemään kaikkensa, että maapallo on mahdollisimman nopeasti ydintuhon partaalla”, Bush julisti.
Pahan liiton sihteeri, decepticonien johtaja Megatron kertoi, että maapallon uudelleen asuttaminen aloitetaan muutaman sadan vuoden päästä ydintuhosta. Tällöin on tarkoitus rakentaa humaanittomampi ja ympäristöllisesti kestävämpi ratkaisu.
”Ihmiset ovat inhottavia loisia, syöpäläisiä, jotka leviävät kuin virus”, agentti Smith lisää muiden nyökytellessä.
Suomen Vihreät ilmoittivat eriävän mielipiteensä Pahan liiton strategiaan. Keskusta ei ole vielä ottanut kantaa asiaan.

3 vastausta aiheeseen “Pahan liitto: ydintuho ratkaisu ympäristöongelmaan”

Tyhmät! Ei maailmassa ole ympäristö onkelmia. Ameriikkalaiset laki miehet ovat jo todistaneet, että kasvi huone ilmiö on kommunistien propagandaa. Niin haluaisitteko että Suomesta tulee kehitys maa, vai miksi vastustatte George Bushia? Ilman ase palvelusta kommunismi ja terroristi uhka voittaa!!

Read previous post:
Godzilla palasi pettyneenä Japaniin

(FALLUJA) Jättimäinen atomihirviö Godzilla on palannut pettyneenä kotiin rauhanturvaustehtävistään Irakissa. Viranomaislähteiden mukaan hirviötä alkoi sapettaa, kun se huomasi, ettei maassa...

Close