Kategoriat
Talous

Naiset, lapset, orvot, köyhät, rammat vahvoilla tupon jälkeen

(HELSINKI) Tulopoliittisten neuvottelujen tässä vaiheessa näyttää siltä, että tuloksesta on eniten hyötyä naisille, lapsille, orvoille, köyhille ja rammoille. ”Niiltä, joilla on, otetaan, ja niille, joilla ei ole, annetaan”, linjasi väsyneen näköinen Lauri Ihalainen maanantain neuvottelujen jälkeen. ”Omistajasuvuilla sen verran sydän lämpeni, että tajuttiin, miten turha tässä on kapitalistin enää lisää pääomaa kerätä”, lausui yllätystuloksesta EK:n ykköskukko Leif Fagernäs.
Tuleva viisikantaratkaisu sisältää radikaaleja toimia jokaiselle osapuolelle. Työntekijät siirtyvät 30-tuntiseen työviikkoon, työnantajat lupaavat sekä prosentti- että euromääräiset korotukset, valtio jyrkentää veroprogressiota ja Saatanan joukot jättävät sielujen saalistamisen vähemmälle vuoteen 2007 asti.
Sekä SAK:n että EK:n mukaan tuleva tupo lupaa hyvää kaikille vähäosaisille. ”Jee”, riemuitsi yksinhuoltaja, viisiraajahalvaantunut kolmen lapsen äiti Tarja Vähä-aho (15) tuloksesta kuultuaan.

Read previous post:
Lehti 30.11.1939: "Voi vitun ryssät minkä teitte saatana!"

NEUVOSTOLIITTO EROTETTIIN KANSAINLIITOSTA. "NO VOI EI", RYSSÄT SANOVAT. (KOLLAA/RAATE/SUMMA/TAIPALE) Suomi on sodassa Neuvostoliiton kanssa. Varhain tänä aamuna ryssien tykit avasivat...

Close