Kategoriat
Talous

Lopullinen raportti Suomen tilasta tekeillä

BRUNILA: ”PERIAATTEESSA HALUAMME REPIÄ VUODEN 1918 HAAVAT AUKI”
(HELSINKI) Elinkeinoelämän valtuuskunta ja hallituksen globalisaatiotyöryhmä kirjoittavat yhteistyönä ns. lopullista raporttia Suomen tilasta.
Raportti kulkee työnimellä ”Suomi vuonna 2015 – rikkaat ja vallasväki Porilaisten marssin ja talvisodan hengessä työehtojen paikallisen sopimisen, yhteiskunnallisen eriarvoisuuden ja maamiinojen puolesta kunnan jauhoilla elävää paskasakkia vastaan”.
Lehden saamien tietojen mukaan raportti julkaistaan heti kunhan kirjoittajat ensin keksivät, mitä työntekijöiltä vielä voisi vaatia.
”Tässä on nyt hajanaisin voimin mietitty, miten roskaväestä päästäisiin eroon ja rikkaille saataisiin reilummin hilettä perstaskuun. Yhteistyö on varmasti hedelmällistä, sillä periaatteessa sekä EVA että globalisaatiotyöryhmä haluavat repiä vuoden 1918 haavat kunnolla auki. Työtä on paljon. Ennen kaikkea on selvitettävä, että miten paksua porvaripotaskaa voimme kirjoittaa ja väittää sitä sitten Suomen ja kaikkien suomalaisten eduksi”, valtiovarainministeriön ylijohtaja Anne Brunila kertoo.
”Onneksi raportin otsikko on sen verran laaja, että se mahdollistaa monenlaista. Kylläpähän näette”, Brunila nauraa ja toimittajalta veri hyytyy.

2 vastausta aiheeseen “Lopullinen raportti Suomen tilasta tekeillä”

Read previous post:
Irakiin poikkeustila

(BAGDAD) Irakin virallinen johto ilmoitti myöhään eilisiltana maan siirtymisestä poikkeustilaan. Kansainvälisten tarkkailijoiden tietoon ei ollut useaan tuntiin tullut yhtäkään siviiliuhria,...

Close