Kategoriat
Ulkomaat

Israel hyökkäsi Ramallahiin "vahingossa ja varmuuden vuoksi"

”ARAFATIN KUOLEMAAN OLI JOTENKIN REAGOITAVA”
(ISRAEL) Israelin armeija on iskenyt voimakkaasti palestiinalaiskohteisiin Ramallahin kaupungissa Länsirannalla. Armeijan tiedotteen mukaan iskut sotilas- ja siviilikohteisiin tehtiin ”osittain vahingossa, osittain varmuuden vuoksi”.
”Elimme viimeiset pari viikkoa jännityksessä ja odotimme tietoa Arafatin kohtalosta. Kun sitten kuulimme hänen kuolleen, emme tienneet, miten asiaan olisi pitänyt reagoida. Päätimme suorittaa tällaisen massiivisen hyökkäysoperaation kun emme oikein muutakaan keksineet. Emme halua, että meitä pidetään heikkoina”, armeijan tiedottaja David selvittää.
Israelin ilmavoimien hävittäjät aloittivat tuhoisat pommitukset heti sen jälkeen kun kun tieto Arafatin kuolemasta tuli aamulla julki. Myös kaikki muut armeijan aselajit osallistuivat hyökkäykseen. Apache-helikopterit moukaroivat Arafatin entistä päämajaa tuntikausia, ja puskutraktorit jyräsivät jäljelle jääneen rakennuksen maan tasalle. Samaan aikaan Israelin armeijan erikoisyksikkö Mossad surmasi lukuisia arabimielisiä ja Israelin-vastaisia henkilöitä ympäri maailmaa.
”Ja Mordechai Vanunu on meille vähän sellainen antikristus. Se äijä pantiin takaisin häkkiin ihan muuten vaan, kun sattui näin sopiva päivä”, David jatkaa.
”Tai eihän meillä juutalaisilla sillä tavalla ole mitään kristusta, mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitin”, tiedottaja korjaa.
Israel sanoo jatkavansa hyökkäyksiä ”justiinsa niin kauan kuin sattuu huvittamaan”.

Read previous post:
Naisasialiitto: "Rumat Suomalaiset -kilpailu syrjii rumia naisia"

(JURVA) Feministinen naisjärjestö Unioni Naisasialiitto ry. suunnittelee nostavansa kanteen Yleisradiota vastaan Rumat Suomalaiset -kilpailun takia. Järjestön mukaan äänestyksen ehdokasasettelu "syrjii...

Close