Kategoriat
Ulkomaat

Arafat vaipunut koomaan

(PARIISIN KOMMUUNI) Palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat on tiettävästi vajonnut koomaan, kertoivat viranomaislähteet torstaina. Koomatilan arviotiin alkaneen suurin piirtein palestiinalaisten ensimmäisen intifadan aikana 1990-luvun alussa.
”Jassu on käytännössä ollut aika lailla kokopäivätoimisesti pihalla jo kymmenisen vuotta. Tosin uskoimme, että viimeistään viime kesän Gazan sisäisten kahakoiden aikaan kaikille olisi asia tullut selväksi ilman rautalangasta vääntämistä”, tiedotti Arafatin edustaja Abu Jihad.
Jihadin mukaan Arafatin tilassa tapahtui muutamia päiviä sitten kuitenkin selkeitä virkoamisen merkkejä, minkä tähden hänet päätettiin kiidättää nopeasti ulkomaille. Vaarana oli, että Arafat alkaisi tehdä päätöksiä. Israelin turvallisuuspalvelu Mossad onkin Lehden tietojen mukaan ryhtymässä jo toimenpiteisiin asian varalta.
”Seinästä läpi ja henki pois”, kommentoi Mossadin upseeri Abraham Shin Bet.

Read previous post:
Lehden reaaliaikainen vaaliseuranta päättyy

Lehden reaaliaikainen seuranta Yhdysvaltain presidentinvaaleista päättyy tältä osalta tähän. Julkaisemme uutisia sitä mukaa, kun uusia tietoja saapuu.

Close