Kategoriat
Ulkomaat

Smallville-televisiosarja Reeven kuoleman takana?

(NEW YORK) Lehden saamien tietojen mukaan näyttelijä Christopher Reeven kuoleman aiheutti televisiosarja Smallville. Reeveä hoitanut lääkäri Jim Davis kertoo Lehdelle, että näyttelijälegenda todennäköisesti sai sydänkohtauksen katsottuaan lauantaina Teräsmiehen nuoruusvuosista kertovaa televisiosarjaa.
”Christopher inhosi Smallvilleä todella syvästi. Jo pari sekuntia tätä teinisaippuaa on saattanut olla hänen terveydelleen liikaa.”
Smallville-sarjaa on tehty Yhdysvalloissa vuodesta 2001 alkaen. Lääkäri Jim Davisin mukaan Reeve katsoi sarjasta aikanaan sen ensimmäisen jakson, mutta masentui näkemästään pitkäksi aikaa. Lääkärit kielsivät Reeveltä sarjan katsomisen terveyssyihin vedoten.
”Kehotimme Christopheria ja hänen läheisiään tarkkailemaan television ohjelmatietoja huolellisesti ja vaihtamaan kanavaa hyvissä ajoin aina ennen Smallvillen alkua.”
”Kyllä tässä vahva epäilys on, että lauantaina pääsi tapahtumaan ihan inhimillinen vahinko. Televisio oli auki väärältä kanavalta väärään aikaan. Emme ole asiasta täysin varmoja, ohjelmatietoja selvitetään parhaillaan”, Davis sanoo.
Reeve menehtyi sunnuntai-iltana new yorkilaisessa sairaalassa. Hän oli kuollessaan 52-vuotias.
Parhaiten Teräsmiehen roolistaan tunnettu Reeve vammautui vakavasti ratsastusturmassa vuonna 1995. Kaulasta alaspäin halvaantunut Reeve toimi turman jälkeen aktiivisesti vammaisten olojen parantamiseksi. Reeve teki neljä Teräsmies-elokuvaa 1970-luvun lopussa ja 1980-luvun alussa.

3 vastausta aiheeseen “Smallville-televisiosarja Reeven kuoleman takana?”

Levätköön Reeve rauhassa. Kundi oli tosielämän teräsmies halvaantumisensa ja siitä näinkin pitkälle selviämisensä kanssa. Kaikki kunnioitus häntä kohtaan.

Tuohon on aivan pakko sanoa, että näyttelihän Reeve myös tuossa saippuasarjassa.

Read previous post:
Paviaaneille tilat eduskunnan lisärakennuksesta

(JOUTSENO) Tappotuomion uhan alla elävät Korkeasaaren paviaanit ovat sittenkin pelastumassa. Hallituslähteiden tietojen mukaan paviaaniyhdyskunta sijoitettaneen ainakin toistaiseksi, "ellei pysyvästi" eduskunnan...

Close