Kategoriat
Kotimaa

Paviaaneille tilat eduskunnan lisärakennuksesta

(JOUTSENO) Tappotuomion uhan alla elävät Korkeasaaren paviaanit ovat sittenkin pelastumassa. Hallituslähteiden tietojen mukaan paviaaniyhdyskunta sijoitettaneen ainakin toistaiseksi, ”ellei pysyvästi” eduskunnan uuteen lisärakennukseen. Samalla ratkeaa rakennuksen nimikysymys, kun siitä tulee virallisissakin yhteyksissä ”Apinatarha”.
”Muutenkin tavoitteemme oli nimeämisen yhteydessä osoittaa kunnioitusta Dingolle, mutta samalla jollakin lailla kuvastaa rakennuksen käyttötarkoitusta ja käyttäjäkuntaa. Nyt tuli lyödyksi kaksi kärpästä yhdellä iskulla”, kertoi valtiosihteeri Esko Nummisuutari.
Paviaanit asettunevat aluksi suuren valiokunnan kokoushuoneeseen, josta kansanedustajat ovat valittaneet, ettei siellä ole ikkunoita ja minibaaritkin ovat aina tyhjillään. Muutenkin kansanedustajat olivat ratkaisuun tyytyväisiä.
”Takaisin luontoon”, lauloi vihreiden eduskuntaryhmä. Kokoomuslaisten puolestaan nähtiin sonnustautuvan khakivaatteisiin ja hellekypäröihin.

Yksi vastaus aiheeseen “Paviaaneille tilat eduskunnan lisärakennuksesta”

Paviaanien sijoittaminen eduskunnan lisärakennukseen on hyvä ajatus. Näin nostetaan oivallisesti eduskunnan rakennusten sisällä vallitsevaa älykkyyttä.
Jos kaikki paviaanit eivät mahdu rakennukseen, osa kansanedustajista voitaisiin nukuttaa piikillä.

Read previous post:
Työpaikkojen siirtymistä ulkomaille halutaan hillitä rajavartiointia tehostamalla

(LAPPEENRANTA) Työnantajajärjestöt yhdessä suuryritysten johdon kanssa vaativat valtiolta toimia työpaikkojen ulkomaille siirtymisen estämiseksi. Valtion tulisi hankkeen yhteistyöelimen puheenjohtajan ja Nokian...

Close