Kategoriat
Kotimaa

Sisäiset ristiriidat repivät skitsofreenikkojen rivejä

(KULLAA) Vahvasti kunnallisvaalityön kuukausi sitten aloittanut Kullaan Skitsofreenikkojen vaaliryhmittymä on vahvassa vastatuulessa. Ryhmän jäsenten sisällä syntyy jatkuvasti epäsopua toimintatavoista ja tavoitteista. Tämä ei voi olla heijastumatta myös gallupien povaamaan menestykseen.
”Kyllä tilanne on aivan sietämätön. Jotain olisi pakko tehdä ja pian, mikäli vaaleissa halutaan saada aikaan tuloksia”, toteaa Kullaan Skitsofreenikkojen pääsihteeri Armas Muula.
Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Vastakkaisen näkökannan esitti Lehdelle muun muassa Kullaan Skitsofreenikkojen pääsihteeri Armas Muula:
”Kyllä kaikki on sangen hyvällä tolalla. Vaaleissa saadaan varmasti tuloksia aikaan, kunhan mihinkään toimiin ei nyt ryhdytä” , Muula totesi.
Muula oli kuitenkin itsensä kanssa yhtä mieltä siitä, että on tärkeää, ettei lehdistö käsittele skitsofreenikkoja humoristisessa sävyssä. Tämä ei osoittaisi pelkästään huonoa makua, vaan myös kirjoittajan ymmärtämättömyyttä. Lehti yhtyy näkemykseen täysin.

Vapaamuotoinen ryhmä

Kullaan skitsofreenikot eivät ole poliittisesti sitoutunut ryhmä. Näin ollen ryhmän sisälläkin poliittiset mielipiteet jakautuvat koko poliittisen kentän alueelle, mikäon omiaan aiheuttamaan kahnausta. Esimerkiksi pääsihteeri Muula on puhdasverinen kommunisti, Perussuomalainen ja kepulainen.
”Kyllä tämä tosiaan meille selvä rasite on. Yhteiseen vaalityöhön on joskus vaikea käydä käsiksi, kun poliittiset mielipiteet eroavat toisistaan näinkin paljon”, Muula valittelee.
”Ei meillä ole mitään ongelmia. Kaikki sujuu ja hyvässä sovussa ollaan”, toteaa puolestaan pääsihteeri Muula.
”Hälsa Göring! Liput salkoon!” saa Kullaan skitsofreenikkojen koko ryhmä Armas Muula kuitenkin viimeisen sanan.

Read previous post:
Selvitysmies esittää alkoholin juomisen täyskieltoa ravintoloihin

"PASSIIVISEN JUOPOTTELUN RISKIT LIIAN SUURET RAVINTOLAHENKILÖKUNNALLE" (ELDANKAJÄRVI) Alkoholilain ja alkoholiveron laskemista seurannut selvitysmies Eero Känni esittää alkoholinjuomisen täydellistä kieltämistä ravintolatiloissa....

Close