Kategoriat
Seksivau

Pahat pelit pilaavat pelaajat

(KORPILAHTI) Digitaalisten väkivaltapelien maailma on vaarallinen. Paitsi lapset myös vanhemmat ihmiset saattavat ajautua pahaan riippuvaisuuteen väkivallasta, mikäli pelaavat näitä väkivaltaisia pelejä. Tiedot selviävät eräällä korpilahtelaisella ala-asteella tehdystä väkivaltatutkimuksesta.
Oppilaat tutkivat viikon ajan erilaisia väkivaltaa sisältäviä pelejä ja niiden välittämää väkivaltaista maailmankuvaa. Tutkimusryhmän yksimielinen tuomio oli, että jos katsoo väkivaltaa, se myös aiheuttaa väkivaltaista käytöstä.
”Niin se nyt vaan on. Sori”, ilmoittaa ryhmän puheenjohtaja Satu Metsä. Viidettä luokkaa käyvä Metsä ilmoittaa itse pelaavansa väkivaltaisia pelejä vain neljä tuntia päivässä, mitä ei luokitella riippuvaisuudeksi väkivallasta.
”Haluaisin vielä korostaa, että se nyt vain on niin, että jos näkee väkivaltaa, niin sitten myös tulee väkivaltaiseksi. Oikeastaan jo sanan väkivalta lukeminen riittävän monesti aiheuttaa väkivaltaista käytöstä”, Metsä viitoittaa tietä parempaan tulevaisuuteen.

Yksi vastaus aiheeseen “Pahat pelit pilaavat pelaajat”

Read previous post:
Sisäiset ristiriidat repivät skitsofreenikkojen rivejä

(KULLAA) Vahvasti kunnallisvaalityön kuukausi sitten aloittanut Kullaan Skitsofreenikkojen vaaliryhmittymä on vahvassa vastatuulessa. Ryhmän jäsenten sisällä syntyy jatkuvasti epäsopua toimintatavoista ja...

Close