Kategoriat
Sähkeet

Sähkeitä tiistailta

Vitsit vähissä – Maamme vitsivarannot ovat hiipuneet tasaisesti aina jatkosodan loppumisesta alkaen. Tilanteesta pelätään tulevan katastrofaalisen huonon vielä tämän vuoden puolella. Erityisesti vitsien vähyydestä kärsivät internet-pohjaiset pienjulkaisut.
Kunnallisvaaleissa tasaista – Välisuomen sanomalehtien Suomen gallupilla teettämän tutkimuksen mukaan kaikki puolueet lähtevät samalta viivalta kunnallisvaaleihin. Kaikki 1500 kyselyyn vastanneesta olivat toistaiseksi jättäneet äänestämättä. Näin ollen vaikuttaa siltä, ettei yksikään puolue ole vielä saanut ääniä. Kyselyn virhemarginaali on 2,5 prosenttia.
Mattoja saa tuulettaa sovittuina aikoina – Mattoja ja vuodevaatteita saa tuulettaa vain niille varatulla parvekkeella. Tuulettamisen tulee tapahtua arkisin kello 08:00 ja 20:00 välisenä aikana. Muina aikoina tuuletusparvekkeen käyttö on kielletty.

5 vastausta aiheeseen “Sähkeitä tiistailta”

Ei pidä paikkaansa! Mattoja saa tampata vain vain klo 8.00-12.00 ja 16.00-19.00 meidän taloyhtiössä.

Meillä ei piiskata kuin joka toisen täysikuun aikaan kello 12.07 tiistaisin, seitsemän ja puolen minuutin ajan, mutta jos ja vain jos naapurin esikoulussa ei musisoida, koska minä haluan kuulla mitä hyö soittaa.

Meillä Kongon Mandrillit saavat piiskata mattoja milloin vaan.

Read previous post:
Lehden kunnallisvaalikone julkistettu

Lannistumattomana demokratian tukijana tunnetuksi tullut Lehti jatkaa ponnistelujaan suomalaisten sivistämisen tiellä. Uusin askel portaikossa kohti valaistumista on uusi vaalikoneemme, jonka...

Close