Kategoriat
Seksivau

Bumtsibum loppuu Jumalan käskystä

(LAPUA) Suomalaisten suosima lauantai-iltojen laulu- ja leikkiohjelma Bumtsibum on tullut tiensä päähän. Ohjelma lopetetaan Jumalan käskystä vuoden 2005 helmikuuhun mennessä.
Taivaallinen tiedottaja, arkkienkeli Gabriel, kertoi tiistaisessa tiedotustilaisuudessa, että ohjelman lopettaminen oli lopulta ainut ratkaisu.
”Niin monessa rukouksessa on aneltu, että Marco Bjuström pitää saada ruudusta pois. Lopulta tulimme siihen tulokseen, että kyllä se on ihmiskunnan kannalta parasta. Naminami vaan.”
Gabriel korosti tiedotustilaisuudessa, että Bumtsibum-ohjelman puolestakin oli esitetty muutamia rukouksia. Nämä kuitenkin jätettiin huomioimatta, sillä useimmat rukouksen esittäjistä olivat vain ”feikkaavia tapauskovaisia” tai ”hihhulimummoja”.
Lehti ei tavoittanut Bjuströmiä kommentoimaan tilannetta. Hänen puhelinvastaajassaan oli kuitenkin tilanteeseen sopiva viesti: ”Naminami, mä oon hani, ja kohta radiobuddy”.
Lehden saamien tietojen mukaan taivaassa pohditaan seuraavaksi, miten Bjuström saadaan poistettua myös radiosta.
”Meteoriitilla tai kulkutaudeilla”, arvioi nimettömänä pysyttelevä lähde.

5 vastausta aiheeseen “Bumtsibum loppuu Jumalan käskystä”

Vielä kun Jumala kuulisi ne rukoukset joissa pyydetään poistamaan Jasmin Mäntylä iltapäivälehdistä. *huokaus*

Tämä on parasta mitä television tiimoilta on tapahtunut sitten ruutuysin loppumisen.

Mikä ihme suojelee enää Kymppitonnia? Olenko osoittanut rukoukseni väärään osoitteeseen??

Seitsemän vuotta olen rukoillut iltaisin polvet verillä, jättänyt uhrilahjoja nimeltämainitsemattomille jumalille, lähettänyt ultimaatumeita Amnestylle, osallistunut syömälakkoihin ja välttänyt astumista katukiveyksen laattojen saumojen päälle ja vihdoin minun ääneni on kuultu!
Jk. Pikku h:lle tiedoksi: Riitta Väisäsenkin kropasta löytyy jo niin suuri prosentiaalinen osuus elotonta materiaalia (kuuloelinten välissä tuota ei tunnetusti koskaan ole ollutkaan) että se pehko viihdyttää samannäköisenä vielä lapsenlapsenkloonejammekin.
Tidu-di-duu-did-di-duu-dii-duu, dii-dii-duu…

Read previous post:
Sähkeitä tiistailta

Vitsit vähissä - Maamme vitsivarannot ovat hiipuneet tasaisesti aina jatkosodan loppumisesta alkaen. Tilanteesta pelätään tulevan katastrofaalisen huonon vielä tämän vuoden...

Close