Kategoriat
Muut

Lehden kunnallisvaalikone julkistettu

Lannistumattomana demokratian tukijana tunnetuksi tullut Lehti jatkaa ponnistelujaan suomalaisten sivistämisen tiellä. Uusin askel portaikossa kohti valaistumista on uusi vaalikoneemme, jonka avulla jokainen äänestäjä voi etsiä itselleen sopivimman ehdokkaan.
Muissa vaalikoneissa on panostettu ”kattavuuteen”, ”puolueettomuuteen” ja ”tärkeyteen”. Tällä Lehdessä me tiedämme, mitkä asiat todellisuudessa painavat Matin ja Maijan mieltä, ja olemmekin rakentaneet huippuasiantuntijoiden avustuksella maailman edistyksellisimmän poliittisen algoritmin. Unohda muut humpuukivekottimet — Lehden vaalikone on aina oikeassa.
Joten pitemmittä puheitta, olkaa hyvä:

Lehden kunnallisvaalikone 2004

3 vastausta aiheeseen “Lehden kunnallisvaalikone julkistettu”

Vihdoinkin löytyi ehdokas, joka on kanssani samaa mieltä – olinpa sitten milloinkin mitä mieltä tahansa! Nyt loppui se ainainen noppien heitteleminen ja Kekkosen äänestäminen – Kiitos Lehti!

Ooooh, kait täysin samaa mieltä asioistani oleva Suuri Ctulhu on äänestettävänä jokaisessa vaalipiirissä? Haluaisin, että se valittuaan tuhoaisi koko vaalipiirini kaikki sitä ympäröivät vaalialueet. Eloonjääneitä en kaipaa, mutta jos niitä sattumalta jäisi, heidät voitaneen orjuuttaa yhdessä muun maailman kanssa,

Jo vain on hyvä vaalikone! Heti löytyi Tampereelta minulle sopiva ehdokas senaattoriksi Rieväkylään. On nääs varmaan sopivin kuten konekin kertoi. Sinne vaan samanlaistensa joukkoon!

Read previous post:
Suomi ja Ruotsi lähettävät yhteiset EU-joukkonsa Ahvenanmaalle

(MAARIANHAMINA) Suomi ja Ruotsi ovat päässeet pikavauhtia sopuun vastikään perustamiensa EU:n nopean toiminnan joukkojen ensimmäisestä tehtävästä. Kaikki yhdeksän perustettavaa 1...

Close