Kategoriat
Talous

SAK ja STTK vastasivat Seppo Riskille: meidän isä on vahvempi kuin teidän isä

(KURIKKA) Suurimmat palkansaajajärjestöt SAK ja STTK vastasivat maanantaina Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n työmarkkinajohtajan Seppo Riskin tupo-epäilyihin vakuuttamalla, että ”meidän iskä on vahvempi kuin teidän (Riskin) iskä”.
”Meidän isä nostaa ainaskin sata kiloo rautaa ja sen häräntappoase on tää”, kehaisi SAK:n nokkamies Lauri Ihalainen nyrkkiään heristellen.
”Meidän iskällä on bemari ja se kulkee ainakin kahtasataa vaiks ei ajais ees täysii”, säesti STTK:n puheenjohtaja Mikko Mäenpää.
SAK ja STTK totesivat yhteisessä julkilausumassaan, että EK on ”ihan tyhmä ja silleen”, jos se ei halua istua yhteiseen tupo-pöytään. Riski oli viikonloppuna antamassaan lausunnossa arvellut, ettei edellytyksiä kokonaisratkaisun löytymiselle ole.
”Se joka sanoo on ite”, kommentoi Ihalainen ja anasti kostoksi Riskin hiekkalapion. Toistaiseksi SAK:n aloite ei ole johtanut toimenpiteisiin, joskin EK on kutsunut äidin paikalle.
”Tule hyvä kakku, älä tule paha kakku”, toivoivat Ihalainen ja Mäenpää yhteistuumin tupolta.

Yksi vastaus aiheeseen “SAK ja STTK vastasivat Seppo Riskille: meidän isä on vahvempi kuin teidän isä”

markka takaisin! Jo se on saamari kun ei tupo-pöytä kelpaa! Yrityksiä johdetaan ulkomailta ja suomalaiset liittopomot ovat näiden globaalien virmojen sätkynukkeja. Toivottavasti lehti vielä valaisee asian taustoja, mieluiten punertavalla valolla.

Read previous post:
Yle muuttaa radiokanaviensa profiileja

"TAVOITTEENAMME ON OLLA KOKO KANSAN RADIO." (JOUTSA) Yleisradio aikoo muuttaa radiokanaviensa profiileja palvellakseen paremmin yleisöään, tiedotti yhtiö sunnuntaina. Muutosten myötä...

Close